CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Hamilton «κάρφωσε» τον Verstappen

Ένα πολύ ενδιαφέρον «καρφί» πέταξε o Lewis Hamilton στον Max Verstappen κατά τη διάρκεια του Gala απονομών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το τρόπαιο για τον φετινό τίτλο του, λίγο μετά τον οδηγό της Red Bull Racing. Και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο Ολλανδός έχει τηλεφωνήσει στον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, ζητώντας θέση στη γερμανική ομάδα το 2021.

«Είναι ενδιαφέρουσα περίοδος γιατί πολλοί οδηγοί ψάχνουν ευκαιρίες αλλού. Μιλάω με τον Toto για τα τηλεφωνήματα που δέχεται από άλλους οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που ήταν πριν λίγο εδώ πάνω, ζητώντας να έρθουν στην ομάδα. Όλοι προσπαθούν να αφήσουν την ομάδα τους και να έρθουν σε εμάς. Πράγμα εύλογο γιατί όλοι θέλουν να κερδίζουν, να είναι κομμάτι μίας μηχανής που κερδίζει. Όμως αυτό δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Έχω πάντα ξεκάθαρη και άμεση επικοινωνία με τον Toto, ποτέ δεν είχαμε μυστικά κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», είπε ο 34χρονος.

Η Mercedes, έγινε φέτος η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Formula 1 που πανηγύρισε έξι συνεχόμενα νταμπλ με τίτλους οδηγών και κατασκευαστών.

Όσο για τον Hamilton, έχει συμβόλαιο και για το 2020, ενώ ενόψει 2021 υπάρχει έντονη φημολογία για επαφές του με τη Scuderia Ferrari.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Related Articles

F1: Θρίαμβος Red Bull και Πέρεζ

cars

H F1 ζητά άμεση επίλυση της «υπόθεσης Χόρνερ»

cars

Νίκη και ρεκόρ από τον Φερστάπεν

cars

Μιχάλης Ρωμανίδης: Ο SimRacer της Williams μιλάει στο NewsAuto!

cars

MotoGP – GP Ινδίας: Το πρόγραμμα κι η τηλεοπτική κάλυψη

cars

Lucid Air Sapphire, πιο γρήγορo κι από F1! [video]

cars

Οι «μνηστήρες» για τη θέση του Χάμιλτον στη Mercedes

cars

Γιατί η Σουζούκα δικαιώνει το ριζικό ανασχεδιασμό των Ferrari και Mercedes το 2024

cars

Οι Νόρις και Πιάστρι σε μια μάχη όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί (vid)

cars