CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Hamilton μίλησε δύο φορές με τη Ferrari!

Μπορεί το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 μόλις να τελείωσε, να όμως που έχει προκύψει θέμα προς συζήτηση που θα μας απασχολεί μέχρι… την έναρξη της νέας σεζόν!

Αναφερόμαστε στο σενάριο μεταγραφής του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari. Δεν είναι καινούριο αλλά αυτή τη φορά, φέρεται να έχει και κάποια βάση αφού σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συναντήθηκε δύο φορές μέσα στο 2019 με τον πρόεδρο της ιταλικής εταιρείας, John Elkann!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως ο Elkann αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ferrari, Pierro Ferrari, είναι αμφότεροι θαυμαστές του Βρετανού οδηγού. Και πως συνεχίζεται ένα φλερτ το οποίο είχε ξεκινήσει από την εποχή του Luca di Montezemolo και του Stefano Domenicali.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, το ενδιαφέρον της Ferrari ήταν και παραμένει έντονο αλλά και ο θαυμασμός είναι αμφίδρομος. Το κείμενο αναφέρει πως ο Hamilton είχε εκφράσει την απογοήτευσή του όταν η ιταλική ομάδα δεσμεύτηκε για τρία χρόνια με τον Sebastian Vettel το 2017 ενώ λατρεύει τις ιστορίες για τον σπουδαίο Enzo.

Τέλος, εκτός από το γεγονός πως ο Lewis έχει παραπάνω από μία Ferrari στην κατοχή του, σημειώνεται πως ο 34χρονος επισκέφτηκε παραπάνω από μία φορά τις εγκαταστάσεις του Μαρανέλο και πως είχε γεύμα εκεί με τον Piero Ferrari.

Επιβεβαίωση δεν υπάρχει για τα παραπάνω, μόνο που οι δηλώσεις του επικεφαλής των «κόκκινων» Matia Binotto στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, έριξαν λάδι στη φωτιά. Διότι ο Ιταλός παραδέχθηκε πως είναι χαρούμενος πως ένας οδηγός του επιπέδου του Hamilton είναι διαθέσιμος μετά τη σεζόν του 2020.

Όλα αυτά, εφόσον δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Scuderia, το οποίο λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και φυσικά, εφόσον ο Hamilton αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη στη Mercedes.

Διαβάστε επίσης:

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

To F1 Vlog του GP Βραζιλίας

--

Related Articles

Η επιστροφή του Mick Schumacher στο Φιοράνο (video)

cars

A Beginner’s Guide to Formula 1 in the United States of America

cars

F1-GP Σιγκαπούρης: Δηλώσεις πρωταγωνιστών από την Παρασκευή

cars

Vegan Tortilla Wrap Recipe

cars

Δεύτερη δουλειά ως delivery για τον Lewis Hamilton

cars

Verstappen: Ένιωσα συμπόνια για τον Hamilton στο Άμπου Ντάμπι

cars

Formula 1: Σε πίστα μεταμορφώνεται η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

cars

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

cars

H ανάρτηση της Mercedes είναι νόμιμη!

cars