CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Hamilton παραδέχθηκε πως είχε επαφές με τη Ferrari!

Το σενάριο μεταγραφής του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari έχει ανά διαστήματα προκαλέσει πολλές δημοσιεύσεις, όμως ποτέ δεν υπήρξε κάτι περισσότερο από απλές επαφές.

Πράγμα που επιβεβαίωσε και ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μιλώντας στην ιταλική La Gazzetta dello Sport. Ο Βρετανός έχει στο πέρασμα του χρόνου εντοπιστεί στο Μαρανέλο, είναι άλλωστε πελάτης της ιταλικής φίρμας.

Κι αν το 2014 δεν εντοπίστηκε φωτιά στον καπνό, πέρυσι υπήρχε πληθώρα δημοσιευμάτων που ήθελαν τον οδηγό της Mercedes να μιλά με τη διοίκηση της Scuderia. Και όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, συνομιλίες υπήρχαν αλλά τίποτα περισσότερο.

«Μιλήσαμε κάποιες φορές αλλά ποτέ δεν προχωρήσαμε πιο μακριά από το να καταλάβουμε τις επιλογές που ήταν διαθέσιμες στο τραπέζι. Και δεν ήταν οι σωστές. Οι θέσεις μας δεν εναρμονίστηκαν ποτέ. Νομίζω πως το timing έχει σημασία και στο τέλος, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τις τελευταίες σεζόν, τα δικά μου συμβόλαια ολοκληρώνοντας σε διαφορετικούς χρόνους από εκείνα τον άλλων οδηγών», είπε ο Βρετανός.

Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν πως λειτουργούν τα πράγματα στο μαγικό κόσμο της Formula 1, αντιλαμβάνονται πως τέτοιου είδους επαφές υπάρχουν λίγο πολύ ανάμεσα σε όλους τους οδηγούς και όλες τις ομάδες στα paddock. Σημασία έχει το πότε αυτές οι φιλολογικές συζητήσεις, περνούν στην ουσία.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ ανάμεσα σε Hamilton και Ferrari. Άλλωστε, θεωρούμε πως ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Lewis και η θέλησή του να αναδείξει κοινωνικά θέματα και να στηρίξει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, είναι πράγματα για τα οποία δύσκολα θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος στο πιο… συντηρητικό Μαρανέλο.

«Στη McLaren ωρίμασα σαν άνθρωπος και οδηγός αλλά είχαν συγκεκριμένες απόψεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι οδηγοί τους. Αυτό ερχόταν σε αντίθεση με το γεγονός πως εγώ ήμουν πάντα αντικομφορμιστής. Προτού υπογράψω στη Mercedes, τους ξεκαθάρισα πως διαφέρω από τους υπόλοιπους. Πως πρέπει να με αφήσουν να είμαι ο εαυτός μου. Κι έτσι συνέβη», τόνισε ο 35χρονος.

hamilton-austria20-c1000x600

Διαβάστε επίσης:

F1 Vlog για όσα έγιναν στο GP Εμίλια Ρομάνια (video)

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο carsnews

O Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes F1, Ron Meadows, αποκλειστικά στο carsnews!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολλανδικό Grand Prix Highlights Records – Ο Verstappen γράφει ιστορία με αήττητο hat-track

cars

F1: Η Adidas ενδιαφέρεται για το όνομα της AlphaTauri

cars

F1: Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο Hamilton

cars

Ο Φερστάπεν κέρδισε στη Σ. Αραβία σαν να έκανε εκδρομή στην έρημο

cars

Fernando Alonso’s new Aston Martin contract will continue after he retires

Bury

Hamilton and Leclerc disqualified from United States GP

cars

Επίσημο: O Russell θα αντικαταστήσει τον Hamilton!

cars

Αποκάλυψη για τη νέα Aston Martin AMR24 του Φερνάντο Αλόνσο – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

H F1 ταξιδεύει στο Las Vegas και η EA Sports ετοιμάζει δωρεάν Σαββατοκύριακο για το F1 23

cars