CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Jordan επιμένει για μεταγραφή Hamilton στη Ferrari

Μπορεί οι προβλέψεις του να μη πέφτουν πάντα μέσα, πάντα όμως προκαλούν ντόρο!

Ο λόγος για τον Eddie Jordan, μία από γλαφυρές προσωπικότητες στα paddock, πάλαι ποτέ επικεφαλής της επιτυχημένης Jordan Grand Prix και νυν τηλεσχολιαστής για τη βρετανική τηλεόραση.

Ο Ιρλανδός αναφέρθηκε στο θέμα Hamilton, καθώς ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ακόμα δεν έχει υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes. Ο 72χρονος λοιπόν επανέφερε το σενάριο μετακίνησης του Βρετανού οδηγού στη Scuderia Ferrari.

«Ο Lewis θα αλλάξει ομάδα και θα πάει στη Ferrari. Μόνο οι Ιταλοί μπορούν ακόμα να του δώσουν τα λεφτά που παίρνει και ξέρουν πως τα αξίζει. Ο (Max) Verstappen θα μείνει στη Red Bull και θα προσπαθήσει να τον κερδίσει. Όμως αυτό θα είναι δύσκολο», είπε ο Jordan στο F1-Insider.com.

Στη συνέχεια ο Eddie εξήγησε και το γιατί, καθώς θεωρεί πως η Mercedes θα είναι μία από τις μεγάλες εταιρείες που σύντομα θα γυρίσουν την πλάτη στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

«Είμαι πεπεισμένος πως κατασκευαστές όπως οι Mercedes, Honda και ίσως η Renault, θα βγάλουν την πρίζα και θα διακόψουν τη συμμετοχή τους στη Formula 1 εντός της επόμενης διετίας», είπε ο Δουβλινέζος.

Κι αν τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα και ο Hamilton όντως ντυθεί στα κόκκινα, τι θα γίνει με τον Sebastian Vettel; Ο Jordan είπε: «Αντίθετα με τον Hamilton, δεν ξέρω τόσο καλά τον Vettel. Όμως κατά τη γνώμη μου δεν θα έχει άλλες επιλογές από το σταματήσει ή να μεταπηδήσει στη McLaren. Το τρένο της Ferrari έχει εδώ και καιρό φύγει από το σταθμό για εκείνον».

Διαβάστε ακόμα:

Ένα επικό road trip στην Ολλανδία με μονοθέσια F1 (video)

F1 Virtual GP: Ο Albon νίκησε τον Leclerc (vids)

Επεκτείνεται το shut down στα εργοστάσια της F1

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Βαθμολογία κατασκευαστών Formula 1

cars

Red Bull: Η Honda η πρώτη που κράτησε τις υποσχέσεις της

cars

F1 GP Σ. Αραβίας: Σε μία ώρα τρέχεις! (+video)

cars

Ο Verstappen… τερμάτισε το Netflix!

cars

F1 Virtual GP: Ο Albon νίκησε τον Leclerc (vids)

cars

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

cars

Hamilton: Βρίσκομαι στο στόχαστρο! (+video)

cars

Τι κάνει ένα μονοθέσιο μέσα σε καζίνο; (vid)

cars

Δεν αποκλείει την επιστροφή του στην F1 ο Φέτελ

cars