CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Luca de Meo νέος CEO της Renault


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΥΠΟ, Ο LUCA DE MEO, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SEAT, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ RENAULT ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 28/1/2020

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Renault με σκοπό να αποφασίσει τον ορισμό του κ. Luca de Meo στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της γαλλικής εταιρείας. Όπως όλα δείχνουν, ο κ. de Meo θα παραστεί με τη νέα επαγγελματική ιδιότητά του στην ετήσια συνάντηση που θα έχουν στελέχη της Renault και της Nissan στην Ιαπωνία, στο τέλος του μήνα, για να καθορίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους έπειτα από την υπόθεση του κ. Carlos Ghosn.

O κ. Luca de Meo θα αντικαταστήσει την κυρία Clotilde Delbos, η οποία είχε ως τώρα χρέη αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault έπειτα από την αποπομπή του κ. Thierry Bolloré από αυτή τη θέση πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Ο κ. de Meo θεωρείται επιτυχημένος μάνατζερ και έχει συνεργαστεί με την Toyota, τη FIAT και τον Όμιλο Volkswagen. Ιδίως στη SEAT, κατάφερε να την κάνει κερδοφόρα με την επιλογή του να ανανεώσει την γκάμα της και να προσθέσει Crossover και SUV μοντέλα σε αυτή. Ο Ιταλός στην καταγωγή κ. de Meo έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει εντός της εταιρικής Συμμαχίας μεταξύ της Renault και της Nissan, καθώς και να αναστρέψει τις μειούμενες πωλήσεις της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που παρατηρήθηκαν εντός του 2019.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ντριφτάροντας στο χιόνι με μία Lamborghini Huracan EVO

cars

H Porsche παίρνει την εξάτμιση της 911 και τη μετατρέπει σε ένα… πανάκριβο ηχείο

cars

27χρονη απογειώνει και καταστρέφει BMW M4 (Video)

cars

Πως θα σας φαινόταν μια ηλεκτρική Lancia Delta Integrale;

cars

Toyota Prius μεταμορφώνεται σε Ferrari

cars

Subaru Impreza: H επιστροφή του RS και του κινητήρα των 2,5 L με 185 PS (video-photos)

cars

Ηλεκτρική Formula 1: Γιατί θα χρειαστούν δεκαετίες (και αν…)

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars

Τέλος εποχής για τις Ferrari GTC4Lusso και GTC4Lusso T

cars