CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Markus Duesmann στην ηγεσία της Audi.

Η Audi ανακοίνωσε πως ο Markus Duesmann θα αναλάβει καθήκοντα CEO από την 1 Απριλίου του 2020 έπειτα από την αποχώρηση “κοινή συναινέσει” του Bram Schot, ο οποίος δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε 2 χρόνια στα ηνία της γερμανικής εταιρίας.

Ο 50-χρονος Duesmann ξεκίνησε την καριέρα του στην βιομηχανία αυτοκινήτου το 1992 δουλεύοντας ως μηχανικός diesel στην Mercedes-Benz ενώ είχε και μία σύντομη θητεία στην Formula 1, ως επικεφαλής εξέλιξης της BMW-Sauber. Το 2016, έχοντας σκαρφαλώσει την πυραμίδα της ιεραρχίας στην BMW, μπήκε την ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας με την πιο πρόσφατη θέση του να είναι αυτή του υπευθύνου αγορών.

Τώρα θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την Audi στο μέλλον παίρνοντας την σκυτάλη από τον Schot που με την σειρά του, είχε γίνει CEO όταν συνελήφθη ο Rupert Stadler για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο dieselgate. Ο Schot είχε ξεκινήσει μία προσπάθεια απλούστευσης της γκάμας της Audi εστιάζοντας παράλληλα στο εξηλεκτρισμό. Μία γενική κατεύθυνση που αναμφίβολα θα ακολουθήσει και ο Duesmann.

Related Articles

Ineos Grenadier. Ένα ολοκαίνουριο off-roader με… παλιά ψυχή!

cars

Kona Electric. Ξεκίνησε η παραγωγή του

cars

Η Honda στέλνει τρία νέα SUVs στην Ευρώπη

cars

MasterChef: Ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Bury

Παλαιστινιακά χωριά στη Δυτική Όχθη δέχονται επιθέσεις εβραίων εποίκων μετά τον φόνο ισραηλινού βοσκού

Bury

Η Hyundai επιβεβαιώνει και “teasάρει” το καυτό, i20 N!

cars

Τα επτά πιο σπάνια αυτοκίνητα όλων των εποχών

cars

Αύξηση του κατώτατου μισθού πάνω από τα 800 ευρώ από 1η Απριλίου

cars

Στη CES 2019 η Nissan θα «δείξει» το… αόρατο!

cars