CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Nico Rosberg στη Ferrari (+video)

Το «όνειρο γίνεται πραγματικότητα» για τον Nico Rosberg μετά από μία επίσκεψη στην Scuderia, δοκιμές με αυτοκίνητα της και μερικούς γύρους στο Fiorano.

Ο Nico Rosberg έσβησε μία επιθυμία του από την λίστα με αυτά που θέλει να δει και να κάνει στην ζωή του. Πρόσφατα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 έκανε άλλο ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα. Μετά την επίσκεψή του στο φεστιβάλ της Ferrari στο Maranello, για να δικαιολογήσει την στασιμότητα και τις… αράχνες που «έπιασε» το κανάλι του στο YouTube κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, της F1 δημιούργησε ένα vlog για να δείξει την «μοναδική εμπειρία» του.

«Είδα από μέσα την Ferrari και το Μουσείο. Το Maranello μπήκε στα συν της λίστας μου, με αυτό το κλιπ είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτή τη μοναδική εμπειρία μαζί σας». Είπε ο πρώην οδηγός της Formula 1 και πρόσθεσε: « Μου άρεσε πραγματικά η επίσκεψη στην Ferrari και το Scuderia Ferrari Museum με όλη την ιστορία: Τα κλασικά αυτοκίνητα Ferrari, τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Formula 1 και τα ταχύτερα Ferrari Hypercars. Επισκέφτηκα τη γραμμή παραγωγής. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να δω από κοντά τις 488 Pista ακριβώς εκεί που φτιάχνονται. Μετά πήγα στο Fiorano – το δοκιμαστικό κομμάτι της Ferrari, για μερικούς γύρους με την Limited Edition Ferrari Monza SP1. Για να κλείσουμε την ημέρα όπως έπρεπε, βγήκαμε στα βουνά στο Maranello με την Monza SP1 και την Ferrari F8 Tributo. Μόνο η Monza SP1 αξίζει 1.700.000 ευρώ οπότε ήμουν πολύ… προσεκτικός»

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Verstappen’s dominance looms large for F1 in battle to keep audience engaged

Bury

O Βολφ ανανέωσε με τη Mercedes και έστειλε μήνυμα νίκης

cars

Νέα κατηγορία για Σουλαγιέμ-Ανακοίνωση της FIA

cars

Ρεκόρ αγώνων τη νέα χρονιά στην F1

cars

«Κρυφή» βόλτα στο Σίλβερστον για τη νέα Williams (video)

cars

Επέβαλλε ποινές η FIA: Αυτή είναι η τελική κατάταξη στο αυστριακό Grand Prix

cars

Δεν τρέχει αποκλειστικά για τον όγδοο τίτλο ο Χάμιλτον

cars

Δοκιμή Hyundai Kona 1,6 Hybrid: Πώς και πόσο άλλαξε το νέο SUV

cars

Χάμιλτον: «Έχει κολλήσει η βελόνα»

cars