CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Schumacher δεν είναι στο κάδρο της Ferrari για το 2021

Μπορεί πολλούς να τους εξιτάρει το σενάριο επιστροφής του ονόματος Schumacher στο μαγικό κόσμο της Formula 1, όμως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα. Ο Mick, γιος του σπουδαίου Michael, θα αγωνίζεται και το 2020 στη Formula 2, έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία του με την αγωνιστική ομάδα της Prema. Παρότι η πρώτη του σεζόν δεν ήταν εντυπωσιακή, πήρε την πρώτη του νίκη στην Ουγγαρία.

Αν σημειώσει την εκτιμώμενη βελτίωση, δεν αποκλείεται η χρονιά που θα ακολουθήσει, να του επιτρέψει να κάνει το μεγάλο βήμα, βρίσκοντας μία θέση στο grid του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, αυτό δύσκολα θα συμβεί με τη Ferrari, παρότι ο Γερμανός οδηγός αποτελεί μέλος της ακαδημίας της. Και ο επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, εξήγησε γιατί…

«Θα είναι ιδανικός υποψήφιος για τη Ferrari; Η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Το 2021 θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οδηγούς με εμπειρία, καθώς τα μονοθέσια θα είναι εντελώς διαφορετικά. Είμαι σίγουρος πως θα είναι όμως καλός υποψήφιος για μία θέση στη Formula 1. Θα δούμε πως θα τα πάει την επόμενη σεζόν, περιμένουμε πολλά από αυτόν», είπε ο Binotto στο GP Fans.

Το πιο πιθανό, εφόσον κριθεί πως το 2021 θα είναι η χρονιά όπου ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή θα προβιβαστεί στην F1, αυτό να συμβεί με τα χρώματα μίας ομάδας με «δεσμούς» με τη Ferrari, όπως η Alfa Romeo με την οποία έχει ήδη κάνει δοκιμές.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Related Articles

F1 GP Σιγκαπούρης: Ο Leclerc ταχύτερος στο FP3!

cars

Ο 62χρονος ισπανός πρωταθλητής κέρδισε για 4η φορά

cars

GP ΗΠΑ: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1

cars

O “Θίασος” της F1 πάει στη Τζέντα

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Βροχή και Vettel κορυφή στο FP2 (vid)

cars

Ο Σουμάχερ κόστιζε πολλά και τον έδιωξα…

cars

Formula 1 reverses social media gains amid lack of title fight

cars

Formula1 στη Θεσσαλονίκη: H RB7 έρχεται να ταρακουνήσει τo Λευκό Πύργο

cars

Ο Φερστάπεν ταχύτερος στο FP1 του GP Αυστρίας μπροστά από τις Ferrari

cars