CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Sebastian Vettel αποχωρεί από την Ferrari στο τέλος του 2020;

Το συμβόλαιο του Sebastian Vettel με την Ferrari λήγει στα τέλη του 2020 και αν αληθεύουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από εχθές το βράδυ από γερμανικά μέσα, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πρόκειται να ανανεώσει καθώς έχει ήδη πάρει την απόφαση να μην φοράει τα κόκκινα από τη νέα σεζόν. Ιταλικά μέσα ανέφεραν στο παρελθόν ότι η Scuderia πρόσφερε στον Vettel ένα μονοετές συμβόλαιο, μέχρι το τέλος του 2021, με μειωμένες αποδοχές κάτι που, απ’ ότι φαίνεται, δεν έγινε δεκτό από τον Γερμανό.

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει δραστικά στην Ferrari με την απόκτηση του Charles Leclerc, ο οποίος δεσμεύεται με 5-ετές συμβόλαιο. Η θέση του Sebastian Vettel ως No1 οδηγός απειλείται όσο ο Leclerc εξοικειώνεται με ιδέα του πρωταθλητισμού και έχει την απόλυτη στήριξη της ομάδας ενώ ο ίδιος ο Γερμανός δεν γίνεται νεότερος καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι γίνεται 33 ετών και αναζητά την ομάδα που θα του εγγυηθεί, στο μέτρο του δυνατού βεβαίως, ότι θα επιστρέψει στην κορυφή.

Φήμες λένε ότι η Renault του έχει κάνει ήδη μία αξιόλογη προσφορά επειδή ο Daniel Ricciardo έχει χάσει τον ενθουσιασμό που είχε για την συνεργασία και ενδεχομένως να αναζητήσει νέα στέγη. Μία άλλη πιθανότητα είναι η McLaren καθώς το συμβόλαιο του Carlos Sainz λήγει επίσης στα τέλη του 2020 και φημολογείται πως ο Ισπανός έχει οπαδούς στο Maranello. Δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης στην Mercedes-AMG, όπου ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, του οποίου το συμβόλαιο λήγει μαζί με αυτό του Vettel στα τέλη του 2020, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πόρτα της Red Bull Racing είναι κλειστή, αφού η ομάδα έχει αποφασίσει να επενδύσει στον Max Verstappen και δεν υπάρχει χώρος για δύο ακριβά συμβόλαια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford Evos. Ο διάδοχος του Mondeo;

cars

Καρέ-καρέ η διάσωση στρατιώτη που έπεσε σε χαράδρα στην Κύπρο

cars

Η Kimera Automobili ανασταίνει την Lancia 037!

cars

 Peugeot. Aγωνιστικές περγαμηνές πολλών ετών

cars

Subaru Levorg Prototype με νέο turbo 1800άρη κινητήρα!

cars

Renault. Ηγείται στην Ευρώπη με τα Clio και ZOE,

cars

Ford. Με πλήρως ασφαλή γκάμα

cars

Ford: Άνευ προηγουμένου η ανταπόκριση για το νέο Bronco!

cars

Η Renault αντικαθιστά το Clio RS με το ηλεκτρικό, ZOE RS;

cars