CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Thomas Schafer είναι το νέο αφεντικό στην Skoda.

Ανακατατάξεις έχουμε στην κορυφή της Skod καθώς ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι ο Thomas Schafer θα αναλάβει καθήκοντα επικεφαλής έπειτα απο την αποχώρηση του Bernhard Maier τον προηγούμενο μήνα. Ο Maier βρισκόταν στο τιμόνι της τσεχικής μάρκας τα τελευταία 5 χρόνια και ήταν αυτός ο οποίος οδήγησε την Skoda στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, με ένα υγιέστατο μερίδιο αγοράς και ένα ολοκληρωμένο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας που έχει ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Την θέση του θα πάρει ο 50-χρονος Thomas Schafer που ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην Daimler. Εκεί, ο Schafer κατάφερε να ανελιχθεί αναλαμβάνοντας διάφορες διοικητικές θέσεις στην παραγωγή και τον έλεγχο ποιότητας στην Γερμανία, τις Η.Π.Α. και τη Ν. Αφρική. Το 2002 έφτασε στην θέση του μέλους του Δ.Σ. της Daimler Chrysler Μαλαισίας στον τομέα της τεχνολογίας ενώ ο τελευταίος του ρόλος στην εταιρία ήταν επικεφαλής παραδόσεων, κέντρων πελατών και της παγκόσμιας xKD επιχείρησης μεταξύ του 2005 και τους 2012. Από την μετακόμιση του στο ευρύτερο VW Group, ο Schafer τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις και ειδικότερα στην παραγωγή, μέχρι που βρήκε τελικά τον δρόμο του για την κορυφή στην Skoda. Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο σε ένα τοπίο που αλλάζει διαρκώς και δεν υ πάρχει κανένα φαβορί. Όπως και να έχει, εμείς να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή επιτυχία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford Mustang GT4: Πρεμιέρα στο Spa-Francorchamps στις 28 Ιουνίου

cars

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Η Kia παρουσιάζει το νέο K8 για τις Η.Π.Α.

cars

Ο Ντόναλντ Τουσκ ελπίζει ότι η βάναυση επίθεση στη Μόσχα δεν θα γίνει πρόσχημα για κλιμάκωση της βίας

cars

Η McLaren τιμά την ιστορία της με την Elva M1A by MSO.

cars

Η Hyundai αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου i20!

cars

Μία Lamborghini Huracan Performante driftάρει σε πίστα του σκι (+video)

cars

Στον ανακριτή τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά μπόμπες – Καρέ καρέ από drone η δράση τους

cars

Dacia Duster. Διαθέσιμο και με εργοστασιακό LPG

cars