CARSNEWS
NEW MODELS

Παρουσιάστηκε το νέο Ford F-150 (video)

Σύμφωνα με την Ford το νέο F-150 είναι το πιο σύγχρονο pickup της κατηγορίας του δίνοντας το παρόν εδώ και 72 χρόνια. Σχεδιαστικά διατηρεί την εμβληματική τεράστια μάσκα που εξέχει από τους προβολείς και με μια μεγάλη γρίλια. Έτσι ακριβώς όπως αρέσεις στους Αμερικάνους και για αυτό  υπάρχουν 11 διαφορετικές παραλλαγές ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Σε αντίθεση με το αμάξωμα όπου δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, ο διάκοσμος είναι εντελώς νέος με την Ford να τονίζει τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει τις ανέσεις μιας λιμουζίνας. Το ταμπλό είναι  εντελώς νέο με μία κεντρική touch-screen 8,0’’ που στις top εκδόσεις μεγαλώνει στις 12,0’’. Την συνδεσιμότητα αναλαμβάνει το νέο σύστημα πολυμέσων SYNC4, ενώ υπάρχει μέχρι και ηχοσύνολο της Bang & Olufsen με έως 18 ηχεία!

Το F-150 συνεχίζει να βασίζεται σε ένα ξεχωριστό υβρίδιο πλαίσιο τύπου σκάλας με κορυφαίες δυνατότητες φόρτωσης και εκτός δρόμου. Πολύ μεγάλες αλλαγές υπάρχουν στην γκάμα των κινητήρων όπου εισάγεται η νέα υβριδική έκδοση Powerboost. Κάτω από το καπό της οποίας υπάρχει ένας V6 3.5 κινητήρας βενζίνης με δύο turbo και υβριδικό σύστημα 35 KW με μια μπαταρία 1,5 kWh για την ανάκτηση ενέργειας.

Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο με 10 σχέσεις ενώ σημαντική είναι και η Pro Power, μια γεννήτρια για τον επαγγελματία που θέλει να φορτίζει τα ηλεκτρικά του εργαλεία. Η ισχύς του Pro Power στις απλές εκδόσεις του F-150 είναι στα 2,0 kW, ενώ στις υβριδικές είναι 2,4 kW και προαιρετικά στα 7,2 kW.

Ανάμεσα στα πολλά νέα στοιχεία του F-150 περιλαμβάνεται μια ανακλινόμενο επιφάνεια στην καμπίνα ώστε να ακουμπά κανείς ένα laptop ή τα σχέδια του, η καρότσα είναι ενισχυμένη ενώ υπάρχει και τρέιλερ ρυμούλκησης με περιμετρικό έλεγχο από κάμερες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Toyota GR86: Η υπερτροφοδοτούμενη απάντηση ενός Ιάπωνα

cars

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Η διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

cars

Το VW Beetle θα είναι πολύ… ηλεκτρικό για να πεθάνει!

cars

Σε κάθετη πτώση η χρηματιστηριακή αξία της Nissan

cars

Lunar Cruiser: Το επανδρωμένο όχημα της Toyota για τη σελήνη!

cars

Πώς θα κινηθούν σήμερα και την Πρωτοχρονιά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Δρομολόγια)

cars

Πώς λειτουργεί ο διακόπτης Manettino στο τιμόνι των Ferrari

cars

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars

Έτσι θα είναι το επανασχεδιασμένο Opel Corsa (photos)

cars