CARSNEWS
NEW MODELS

Περιπολικό προκαλεί τροχαίο δυστύχημα (Video)


ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ PICKUP ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ.

  • 28/4/2020

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το… φαινόμενο των καταδιώξεων δεν είναι σπάνιο, γεγονός που εν μέρει δικαιολογείται από την έντονη αστυνόμευση τόσο στον αστικό ιστό όσο και στο εθνικό δίκτυο.

Αυτή τη φορά, βέβαια, μια φαινομενικά καταδίωξη χαμηλού κινδύνου είχε τραγική κατάληξη, εγείροντας ερωτηματικά για το αν η αντίδραση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν η ενδεδειγμένη. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα pickup παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια επιχείρησε να ξεφύγει από τα περιπολικά που το καταδίωξαν.

Το pickup είχε αναπτύξει την ταχύτητα των 175 χλμ./ώρα όταν το περιπολικού που του ακολουθούσε πήρε την εντολή να το σταματήσει. Ο οδηγός του περιπολικού το χτύπησε στο πίσω τμήμα σε μια προσπάθεια να το αποσταθεροποιήσει, κάτι που κατάφερε με τραγικά ωστόσο αποτελέσματα και για τον ίδιο, ο οποίος τραυματίστηκε, και για τον 34χρονο οδηγό του pickup o οποίος σκοτώθηκε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέες μπαταρίες της Samsung υπόσχονται αυτονομία 800 χιλιομέτρων

cars

Οι Αντετοκούμπο στο γκαράζ του Jay Leno! (Video)

cars

Οι πρώτες εικόνες του νέου μονοθεσίου της Mercedes

cars

Πόσο θα πληρώνατε για αυτή τη σκουριασμένη Aston Martin;

cars

Έως 1.500 ευρώ οι μειώσεις τιμών για τα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

cars

Το Citroen C3 αλλάζει στιλ και διάθεση

cars

Αυτόνομη οδήγηση και σε κακοκαιρία

cars

Η BMW Σειρά 1 απέναντι στην Mercedes-Benz A-Class και τον premium ανταγωνισμό

cars

Ο Simon Roberts επικεφαλής της Williams στη Formula 1

cars