CARSNEWS
NEW MODELS

Περισσότερες εικόνες για το νέο Batmobile

Για όσους είσαστε φίλοι της DC και αγαπάτε το κινηματογραφικό σύμπαν του Batman, η έλευση μίας καινούριας ταινίας το 2021 είναι σίγουρα κάτι σημαντικό. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε παρουσιάσει -για πρώτη φορά- ορισμένες εικόνες από το νέο Batmobile και τις λευκές φλόγες που έβγαζε από το ακροφύσιο του κινητήρα του. Πλέον επανερχόμαστε για λίγες ακόμα πληροφορίες.

Μία youtuber με το κανάλι Van Th? Thái Th?m Tv ανέβασε ένα βίντεο όπου παρουσιάζει εικόνες όχι ενός αλλά δύο Batmobile τα οποία, κατά πάσα πιθανότητα, μεταφέρονταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Προφανώς δεν μιλάμε για την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, μπορούμε όμως από αυτό να πάρουμε μία σαφώς καλύτερη γεύση του περί τίνος πρόκειται. Επίσης ο αριθμός των δύο οχημάτων, αντί ενός, μας βάζει λίγο και σε σκέψεις. Υπάρχει περίπτωση να δούμε πάλι κάποιο sidekick του σκοτεινού ήρωα με το δικό του όχημα ή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένα από τα δύο θα καταστραφεί;

Όπως και να έχει, ο Robert Pattinson που ενσαρκώνει το νέο Batman θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει για να καθαρίσει τη Gotham City από τους κακούς. Στο The Batman, όπως ονομάζεται η επόμενη ταινία, θα απολαύσουμε επίσης τη Zoë Kravitz στο ρόλο της Catwoman, τον Paul Dano ως Riddler και τον Colin Farrell στο ρόλο του Penguin.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα 10 πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου

cars

Το ηλεκτροκίνητο Citroen των 7.300 ευρώ μπήκε στις εκθέσεις

cars

Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR 2.0 Hybrid 184PS 4X2

cars

Fast & Furious: Tα αυτοκίνητα που «κόπηκαν» στο casting (videos)

cars

FIAT: Έναρξη εργασιών σε τρία εργοστάσια μόλις παύσει η απαγόρευση

cars

Η Alpina πάει Αμερική με την XB7

cars

Ανανέωση για το Lexus LC

cars

Οριστικό: Τελειώνει η Alfa Romeo Giulietta, την θέση της παίρνει η Tonale

cars

H κορυφαία Corvette Zora θα είναι twin-turbo υβριδική με 1.000 PS!

cars