CARSNEWS
NEW MODELS

Περισσότερες πληροφορίες για το Hyundai Santa Cruz

Έπειτα από την σχεδόν αναπάντεχη αποκάλυψη του Santa Cruz, του καινούργιου διπλοκάμπινου pickup μοντέλου της Hyundai, δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες εικαστικές απεικονίσεις για το πώς αναμένεται να είναι η μορφή και η σχεδίαση του αμαξώματός του. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, το νέο όχημα της κορεατικής εταιρείας θα βασίζεται στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείται στο Santa Fe και θα εφοδιάζεται με τα μηχανικά μέρη αυτού. 

Αυτό σημαίνει ότι το Santa Cruz πιθανότατα θα διατίθεται με τον 2.4 GDI βενζινοκινητήρα των 185 PS, στη βασική έκδοση, ενώ ενδεχομένως να διατεθεί και με τον δίλιτρο T-GDI των 235 PS. Βεβαίως, αυτοί οι κινητήρες, μάλλον θα αποδίδουν μεγαλύτερη ισχύ και ροπή, αντίστοιχα, όταν θα τοποθετηθούν στο νέο όχημα. Επίσης, αναμένεται να εφοδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της εταιρείας. Εκτός αυτών, στον προαιρετικό εξοπλισμό του θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, καθώς η βασική έκδοσή του θα είναι δικίνητη και μάλιστα με τη ροπή να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα. 

Το Santa Cruz θα διαθέτει αυτοφερόμενο αμάξωμα και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο που έχει η Hyundai στην πολιτεία της Αλαμπάμα, έπειτα από την επένδυση περίπου 140.000.000 δολαρίων (περίπου 129.000.000 ευρώ) για αυτόν το σκοπό. Η διαδικασία κατασκευής του αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2021.

Διαβάστε, επίσης: Δοκιμάζουμε το καινοτόμο υβριδικό Hyundai Kona Hybrid.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στις 20 «Most Admired Companies» η Mercedes-Benz Hellas

cars

Με 847 άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Εκπληκτικό: Εικονική περιήγηση στο γήπεδο της Chelsea με τη βοήθεια της Yokohama (video)

cars

Lamborghini Strike: Ένας «ταύρος» που σηκώνει 4.800 kg για… πλάκα (video)

cars

Τρικύλινδρο και με 200 ίππους το νέο Ford Puma ST

cars

Δείτε το πιο “τρελό” 2CV στον κόσμο (Video)

cars

Θα αγοράζατε μέσω eBay μία Ferrari;

cars

Bottas… 2021 στη Mercedes!

cars

Υβριδικές εκδόσεις για τα Ford S-MAX και Galaxy

cars