CARSNEWS
NEW MODELS

Περισσότερη αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka (Video)

Το νέο Mokka βρίσκεται στο τελικό στάδιο δημιουργίας του, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του και η Opel φροντίζει να το διατηρεί στη δημοσιότητα μέχρι τότε. Ο κ. Michael Lohscheller, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέλαβε να μας συστήσει το καινούργιο μοντέλο, παρουσιάζοντάς το σε ένα σύντομο βίντεο. Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι καμουφλαρισμένο αλλά διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα και οι γενικές γραμμές του αμαξώματος.

Το crossover/SUV μοντέλο της εταιρείας παρουσιάστηκε το 2012 και το 2016 δέχτηκε μια σχετική ευρεία αλλαγή με αποτέλεσμα να μετονομαστεί σε Mokka X. Πλέον, επανέρχεται με το αρχικό όνομα αλλά και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην Αυτοκινητοβιομηχανία. Θα  διατίθεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με υβριδική διάταξη, καθώς και ηλεκτρικό. Σύμφωνα με την Opel, η παραγωγή του θα αρχίσει στα τέλη της χρονιάς και η διάθεσή του στην αφορά τους πρώτους μήνες του 2021. Η σχεδίασή του θα διαφέρει απ’ ό,τι έχουμε συνιθήσει ως τώρα, με νέα μάσκα και εσωτερικό.

Παρουσιάζοντάς το, ο κ. Lohscheller είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αναλάβει την ευθύνη της Opel τα τρία τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, βάλαμε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερο πάθος στην εξέλιξη του νέου Mokka. Με την επόμενη γενιά Mokka, ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουμε την Opel. Ανυπομονώ να δω το νέο μας μοντέλο στο δρόμο». Ας δούμε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Διαφημίσεις αυτοκινήτων που άφησαν εποχή

cars

Opel Restart: Μείωση ΦΠΑ και εγγύηση επαναγοράς

cars

H Bugatti δοκιμάζει την Chiron Pur Sport στην πίστα

cars

Η Porsche εξετάζει ως διάδοχο της 928 μία Panamera Coupe;

cars

Το Suzuki Swift Extreme Concept φτάνει στα άκρα

cars

Τέρας αξιοπιστίας Honda Civic με 800.000 χιλιόμετρα

cars

Συνεργασία Nikola και GM για την παραγωγή του ηλεκτροκίνητου Badger

cars

Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Volvo EX90 (video)

cars

To θρυλικό Opel Manta γίνεται 50 ετών

cars