CARSNEWS
NEW MODELS

Περισσότερη τεχνολογία και φρεσκάρισμα για την Jaguar i-Pace

Κάτι νέο που θα πρέπει να συνηθίσουμε με την έλευση της ηλεκτροκίνησης είναι πως τα facelift θα αφορούν περισσότερο το τομέα της τεχνολογίας παρά την επιδερμική ανανέωση. Έτσι και η i-Pace απέκτησε το νέο σύστημα πολυμέσων Pivi Pro το οποίο η βρετανική εταιρία παραλληλίζει με την ευχρηστία των smartphones.

Η διάταξη του νέου infotainment περιλαμβάνει μια σειρά νέων λειτουργιών που απεικονίζονται στην touch-screen των 10’’ την οποία πλαισιώνει μια μικρότερη οθόνη 5 ‘’ χαμηλότερα και φυσικά ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων διαγώνιου 12,3’’. Επιπρόσθετα υπάρχει προαιρετικά θέση για ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου με στάνταρ όλα τα πρωτόκολλα (Apple Car Play, Android Auto) συνδεσιμότητας.

Πλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης με νέο σύστημα με κάμερες για περιμετρικό έλεγχο και ένα πιο εξελιγμένο ηχοσύστημα Meridian με 16 ηχεία και 1 subwoofer. Επίσης έχει προστεθεί ένα νέο φίλτρο για πιο καθαρό αέρα καμπίνας.

Στάνταρ είναι ο on-board φορτιστής 11 kW για γρήγορη φόρτιση με ταχύτητα 53 km/h (με χρήση wallbox 11 kW). Μία πλήρη φόρτιση διαρκεί 8,6 ώρες ή σε μικρότερη ισχύ 7 kW διαρκεί 12,75 ώρες. Με ταχυφόρτιση ρεύματος DC και σε 50 kW προσφέρονται 63 km αυτονομίας μέσα σε 15 min ή 126 km με σούπερ ταχυφορτιστή 100 kW.

Τέλος να πούμε πως η i-Pace έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 400 PS και 696 Nm. Η μπαταρία 90 kWh προσφέρει αυτονομία 470 km (WLTP).

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche 911 δεν πρόκειται να έχει ποτέ ξανά ατμοσφαιρικό κινητήρα

cars

H Jaguar F-Pace θα ανανεωθεί και θα γίνει πιο μοντέρνα

cars

Έρευνα στην FCA για τις εκπομπές ρύπων στους diesel της

cars

Fiat 126 Proto: «Τούμπανο» ή… ιεροσυλία; (video)

cars

Αυτό είναι το νέο Peugeot 3008

cars

Ανανέωση για το Lexus LC

cars

Δυσεύρετοι γίνονται οι καταλύτες αυτοκινήτων

cars

Θα ακυρωθεί η προσεχή έκθεση της Γενεύης λόγω Κορωνοϊού;

cars

Η Ελλάδα έχει τη 2η πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη – Τι ισχύει για το diesel κίνησης

cars