CARSNEWS
NEW MODELS

«Περνάει δύσκολα ο Schumacher»

Ο Felipe Massa είναι από τους λίγους ανθρώπους που βρίσκονται τόσο κοντά στην οικογένεια Schumacher, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι όλα όσα αφορούν τον πρώην teammate του στη Ferrari.

Από την πρώτη στιγμή μετά το ατύχημα του Schumi στις γαλλικές Άλπεις τον δεκέμβριο του 2013, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο πλευρό της Corina και των παιδιών του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Και σήμερα, επτά χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας Schumacher στην Ελβετία. Ως εκ τούτου, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

«Ξέρω πολύ καλά πώς έχουν τα πράγματα. Ο Michael περνά μια πολύ δύσκολη φάση. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, όμως επιθυμία της οικογένειας είναι να μην διαρρεύσουν πληροφορίες προς τα έξω. Και σέβομαι αυτή την επιθυμία τους» τόνισε ο Βραζιλιάνος

Ο Massa, μάλιστα, είπε πως «κάθε μέρα προσεύχομαι γι’ αυτόν και ονειρεύομαι ότι θα έρθει η ημέρα κατά την οποία θα ξαναέρθει στις πίστες. Ειδικά τώρα που ο γιός του ακολουθεί τα βήματά του και συμμετέχει σε αγώνες».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους ο διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover

cars

Η ψηφιακή επιστροφή της Alfa Romeo Brera

cars

Πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο με κινητήρα κυψελών καυσίμου;

cars

Στο Nurburgring με τις νέες BMW M4 & M440i Convertible (video)

cars

Ηλεκτροκίνητη νέα AC Cobra!

cars

H τετράθυρη Lamborghini Huracan είναι το τέλειο άλλοθι

cars

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen Arteon

cars

Στρατιωτικό Hummer σε τιμή ευκαιρίας

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars