CARSNEWS
NEW MODELS

Ποιά αυτοκίνητα παρουσιάζουν τις περισσότερες και ποιά τις λιγότερες ζημιές

Στην φετινή της αναφορά λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα που καταγράφονται ανά 100 αυτοκίνητα τους τελευταίους 12 μήνες και σε κατόχους αυτοκινήτων με άδεια κυκλοφορίας τριών χρονών. Οι καταγραφές των προβλημάτων αφορούν σε 177 συγκεκριμένες δυσλειτουργίες που ομαδοποιούνται σε οκτώ κατηγορίες ώστε να βγει το συνολικό πόρισμα.

Έτσι, η μελέτη του 2020 αναφέρεται σε μοντέλα του 2017 και που έχουν κάνει αρκετά χιλιόμετρα ώστε να μπορεί να βγει μια αξιολόγηση σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζονται στις ΗΠΑ. Και παρόλο που η αγορά αυτή βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παρουσιάζει ένα σχετικό ενδιαφέρον, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω εικονογράφημα (όσο χαμηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερος ο βαθμός αξιοπιστίας).

Όπως μπορούμε να δούμε η Genesis (το premium σήμα της Hyundai) κατάφερε να εκθρονίσει την Lexus και το βάθρο να συμπληρώνει η Buick. Στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Porsche που ξεπερνά την Toyota. Με την σειρά ακολουθούν οι Volkswagen, Lincoln, BMW, Chevrolet και Ford. Ουραγός οι Jaguar, Chrysler και Land Rover αφού τα μοντέλα τους παρουσίασαν τις περισσότερες βλάβες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Τ.50 του Gordon Murray είναι ο πνευματικός διάδοχος της McLaren F1

cars

Ένα pickup με τα σήματα της Porsche θα έμοιαζε με σπορ μοντέλο

cars

Ρεκόρ δεκαετίας για την Peugeot στην Ελλάδα

cars

Αυτό είναι ένα απόλυτο Subaru Crosstrek!

cars

GP Σάο Πάολο: Μία Alpine άρπαξε φωτιά στο parc ferme! (video)

cars

Ανοικτά όνειρα: Τα Cabriolet της Ελληνικής αγοράς!

cars

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

cars

Η νέα BMW M2 Coupe θα είναι πισωκίνητη και με ισχύ λίγο κάτω από 450 άλογα

cars

Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες BMW M3 & M4

cars