CARSNEWS
NEW MODELS

Ποια είναι η νέα Bugatti που αγόρασε ο Cristiano Ronaldo;

Και αφού τα ονειρευτούν, γιατί όχι και να μην τα αποκτήσουν αφού διαθέτουν το ανάλογο ποσό. Το οποίο στην περίπτωση της Centodieci φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό πρόσβαση σε τέτοιου είδους dreamcars έχουν μόνο επιχειρηματίες με διασυνδέσεις, συλλέκτες, σεΐχηδες και γενικότερα VIP πρόσωπα.

H γαλλική εταιρία σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 10 Centodieci και όπως έχει ήδη ανακοινώσει όλα τα αυτοκίνητα έχουν ήδη πωληθεί.

Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μας ο πιο γνωστός από όλους είναι ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος ανυπομονεί να προσθέσει μια ακόμη Bugatti στο γκαράζ με τα υπόλοιπα εξωτικά τετράτροχα που έχει στην κατοχή του (σ.σ. έχει ήδη μια Veyron και μια απλή Chiron). Άλλωστε ο αστέρας της Γιουβέντους αρέσκεται στο να προβάλλει συχνά-πυκνά το πάθος του για την ταχύτητα και τα supercars.

Εδώ να πούμε πως η Bugatti Centodieci βασίζεται στην Chiron και διαθέτει τον W16 των 8,0 lt με τους 1.600 PS. Η επιτάχυνση για τα 0-100 km/h είναι στα 2,4 sec, τα 0-200 km/h σε 6,1 sec και τα 0-300 km/h σε 13,1 sec με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 km/h.

Η Centodieci αποτίει φόρο τιμής στην EB110 SS, το πρώτο σύγχρονο μοντέλο της εταιρίας που παράχθηκε την δεκαετία του 1990 και λίγο πριν την εξαγορά (το 1995) από τον όμιλο Volkswagen.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

CATL: Οι νέες μπαταρίες θα προσφέρουν αυτονομία 800 km!

cars

Στα τέλη καλοκαιριού ξεκινά η παραγωγή της ηλεκτροκίνητης BMW iX3

cars

Αυτή είναι η νέα Mercedes-AMG GT Black Series (Video)

cars

Αναβλήθηκε και το καναδικό γκραν πρι!

cars

Honda και Kia κατακτούν σημαντικές διακρίσεις στα Red Dot design awards

cars

Ευρωπαϊκή αγορά: Ανεβαίνουν τα EV & PHEV, πέφτουν τα ντίζελ…

cars

H Audi οραματίζεται ένα pickup;

cars

Στη μεγάλη οθόνη ο «Ιππότης της ασφάλτου» και ο «ΚΙΤΤ» (Video)

cars

Η Yamaha παρουσιάζει τον ηλεκτροκινητήρα θαύμα των 268 ίππων

cars