CARSNEWS
NEW MODELS

Ποιοι κατασκευαστές παρουσιάζουν τα περισσότερα και τα λιγότερα προβλήματα;

Στην φετινή της αναφορά λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα που καταγράφονται ανά 100 αυτοκίνητα τους τελευταίους 12 μήνες και σε κατόχους αυτοκινήτων με άδεια κυκλοφορίας τριών χρονών. Οι καταγραφές των προβλημάτων αφορούν σε 177 συγκεκριμένες δυσλειτουργίες που ομαδοποιούνται σε οκτώ κατηγορίες ώστε να βγει το συνολικό πόρισμα.

Έτσι, η μελέτη του 2020 αναφέρεται σε μοντέλα του 2017 και που έχουν κάνει αρκετά χιλιόμετρα ώστε να μπορεί να βγει μια αξιολόγηση σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζονται στις ΗΠΑ. Και παρόλο που η αγορά αυτή βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού παρουσιάζει ένα σχετικό ενδιαφέρον, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω εικονογράφημα (όσο χαμηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερος ο βαθμός αξιοπιστίας).

Όπως μπορούμε να δούμε η Genesis (το premium σήμα της Hyundai) κατάφερε να εκθρονίσει την Lexus και το βάθρο να συμπληρώνει η Buick. Στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Porsche που ξεπερνά την Toyota. Με την σειρά ακολουθούν οι Volkswagen, Lincoln, BMW, Chevrolet και Ford. Ουραγός οι Jaguar, Chrysler και Land Rover αφού τα μοντέλα τους παρουσίασαν τις περισσότερες βλάβες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Techtalk: Η χρησιμότητα των ΚΤΕΟ

cars

Η θρυλική Cadillac των Ghostbusters επιστρέφει (Video)

cars

Πόσο κοστίζει το υπερπολυτελές van της Lexus

cars

Γκάζι, φρένο σε μια εποχή (που θα μπορούσε να είναι) εξαιρετική

cars

Η Ferrari θα ανανεώσει την Portofino που γίνεται πιο δυνατή αλλά και πιο οικονομική

cars

Terrain Mode για το επόμενο Kia Sorento

cars

H Opel ανανέωσε και το κορυφαίο Insignia GSI

cars

Ford Puma 1.0 EcoBoost MHPEV: Σπορ, υβριδικό και με κινητήρα Ecoboost

cars

Αν δεν πεθάνεις από τον κορωναϊό θα πας από το… αντισηπτικό! (Video)

cars