CARSNEWS
AUTONEWS

Ποιος είπε ότι το Ford Transit Connect δεν έχει δικαίωμα στην βελτίωση;

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα επαγγελματικά οχήματα ως εργαλεία. Έτοιμα να κάνουν την δουλειά τους, άχρωμα και άοσμα, κρίνονται από τις δυνατότητες τους. Η MS-RT όμως έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος. Γι’ αυτήν, το επαγγελματικό είναι απλά ένα αυτοκίνητο, το οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Κάπως έτσι προέκυψε το Transit R-Spec του 2017 και κάπως έτσι προκύπτει το Transit Connect R120 που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο ως διθέσιο ή τριθέσιο, με το standard μεταξόνιο ή με το μακρύ αλλά αποκλειστικά στο Frozen White χρώμα που αναδεικνύει καλύτερα τις μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες. Όπως βλέπεις, η αγγλική εταιρία τοποθέτησε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα μαρσπιέ και ακόμα και μία μικρή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής ενώ από το πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος της OZ και οι διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης που ενσωματώνονται στον πίσω προφυλακτήρα, εκατέρωθεν του faux-διαχύτη. Μέσα από την άλλη, υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και ένα σπορ τιμόνι που αλλάζουν την ατμόσφαιρα.

Το μόνο που δεν άλλαξε, είναι ο 1500άρης turbodiesel που παράγει 120 ίππους. Για να συνοψίσουμε, να αναφέρουμε ότι ναι, το Transit Connect R120 χάνει ένα μέρος των ικανοτήτων του ως επαγγελματικό όχημα αλλά κερδίζει πόντους τόσο στην συλλεκτικότητα (καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 36 παραδείγματα για το Ην. Βασίλειο) όσο και στην εμφάνιση. Αξίζει να σημειώσουμε δε, ότι η MS-RT θεωρείται “QMV” (Qualified Vehicle Modifier), που σημαίνει ότι πληροί τις προδιαγραφές της Ford και έτσι παρέχει την ίδια 3-ετή εγγύηση που θα έπαιρνε κάποιος για ένα standard Transit. Λογικό, για ένα επαγγελματικό με αρχική τιμή 25.995 λίρες!

The post Ποιος είπε ότι το Ford Transit Connect δεν έχει δικαίωμα στην βελτίωση; first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Ζαγαρίτη – Ανανεώνει και πωλείται με 8 εκατ. ο Βαγιαννίδης!

cars

Nissan Murano. Ασφαλέστατο

cars

Ένα Renault Zoe κατάφερε 683 χλμ με μία φόρτιση!

cars

Volvo.  Με νέο σύστημα infotainment περισσότερα μοντέλα της

cars

Νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid. Παραπάνω από ευρύχωρο

cars

Nissan Electric Travel Guide – Για συναρπαστικά ταξίδια

cars

Η McLaren ενώνεται ξανά με την Gulf!

cars

Έκλεψε την παράσταση ο Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ 2024 με το «I’m Just Ken» – Τα γέλια της Μάργκοτ Ρόμπι

cars

Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα μετέχει ισότιμα στις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο

cars