CARSNEWS
NEW MODELS

Ποιος πιλότος χαρακτήρισε… ηλικιωμένο τον Vettel;

«Νομίζω πως όλοι μπορούν να δουν ότι ο Sebastian δείχνει ηλικιακά μεγαλύτερος απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ξυπνά το πρωί και δεν του δημιουργεί ευχαρίστηση η ιδέα ότι θα πρέπει να οδηγήσει το μονοθέσιο της Ferrari. Κάτι πολύ κακό για κάθε αθλητή».

Ο Mark Webber γνωρίζει όσο ελάχιστοι τον Sebastian Vettel. Και από την καλή αλλά και από την… ανάποδη! Και σίγουρα όταν αναφέρεται στον πρώην teammate του στη Red Bull, έχει κάτι παραπάνω να πει από οποιονδήποτε άλλον. Κι όταν ο Αυστραλός δηλώνει κάτι τέτοιο για τον Γερμανό, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ο Webber παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του Vettel με τηυ Ferrari. «Ο Sebastian έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε ώστε η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Δεν τα κατάφερε. Και νομίζω πως η εμπιστοσύνη του στους Ιταλούς έχει κλονιστεί» τόνισε ο Webber.

Και προσέθεσε: «Θεωρώ ότι ο Seb είναι νέος για να αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Όμως ακριβώς επειδή έχει ξεκινήσει την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία, δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν τελικά πάρει μια τέτοια απόφαση. Μετά από σχεδόν 15 χρόνια στη Formula 1 είναι πιθανό να χάσεις το κίνητρό σου»

Σύμφωνα με τον Webber «η διαφορά του Sebastian με τον Hamilton είναι ότι ο Lewis φρόντισε με τια αποφάσεις που έπαιρνε να διαχειριστεί τις… μπαταρίες του. Άφησε αρκετό χώρο για τον εαυτό του, δεν πιέστηκε όπως ο Seb και αυτό βγαίνει στην πίστα, παρότι ο Hamilton είναι 35 ετών και ο Seb τρία χρόνια μικρότερος».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes: Στην κορυφή για έκτη συνεχή χρονιά

cars

Πουλιά και αυτοκίνητα: Μια μη αρμονική σχέση

cars

Ford Transit με κιβώτιο δέκα σχέσεων από Mustang

cars

Πρόγραμμα της Rolls Royce για την προστασία των μελισσών

cars

Έτοιμο για απογείωση το μεγαλύτερο αερόπλοιο στον κόσμο

cars

Στη μάχη του Κορωνοϊού αυτοκινητοβιομηχανία με παραγωγή 5 εκ. μασκών την ημέρα

cars

Βρήκαμε στην Ελλάδα το πιο φθηνό ηλεκτρικό (+video)

cars

Σε συνεργασία με την Uber το ιπτάμενο ταξί της Hyundai

cars

Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα supercar από την Mazda

cars