CARSNEWS
NEW MODELS

Ποιο είναι το περιπετειώδες Toyota Frontlander;

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η πρώτη εμφάνιση ενός βαρύτατα καμουφλαρισμένου SUV στους δρόμους της Ταϊλάνδης επιβεβαίωνε τις φήμες που ήθελαν την της Toyota να εξελίσσει ήδη την SUV εκδοχή της Corolla.

Ένα μικρομεσαίων διαστάσεων όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο θα κληθεί να εκπροσωπήσει την ιαπωνική φίρμα στην καρδιά της δημοφιλέστερης κατηγορίας της ευρωπαϊκής αγοράς και να βρει τη δική του θέση δίπλα στο καταξιωμένο Toyota C-HR.

Το εγχείρημα ίσως να ακούγεται εύκολο στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Και αυτό γιατί η Corolla Cross είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να σταδιοδρομήσει με ένα διαφορετικό όνομα, μακριά από την ασφάλεια και τη θαλπωρή που θα μπορούσε να της προσφέρει η οικογένεια του δημοφιλέστερου Toyota όλων των εποχών.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το νέο SUV της ιαπωνικής φίρμας να ονομάζεται Frontlander, με τους οι Ιάπωνες να έχουν ήδη κατοχυρώσει το όνομα σε αρκετές αγορές του πλανήτη προετοιμάζοντας την είσοδο ενός νέου μοντέλου στην γκάμα τους.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν η περιπετειώδης εκδοχή της Toyota Corolla διατηρήσει την… ταυτότητά της στην ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε αγορές όπως είναι αυτές της Νοτιαναντολικής Ασίας θα ονομάζεται διαφορετικά.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ένα μοντέλα της Toyota προσφέρεται με διαφορετικό όνομα σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με πιο χαρακτηριστικό όλων το παράδειγμα του Yaris το οποίο έχει γίνει γνωστό και ως Vitz.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Χωρίς οροφή, χωρίς όριο: Η Bugatti W16 Mistral Roadster «πιάνει» 420 km/h

cars

Νέο VW Golf GTE: Στην Autobahn με 230 km/h! (βίντεο)

cars

Μάθετε τα πάντα για το ηλεκτροκίνητο Audi e-tron Sportback

cars

H DS Automobiles είναι η premium εταιρία με το χαμηλότερο CO2

cars

VW ID.4: Το ηλεκτροκίνητο crossover του λαού αποκαλύπτεται εκ των έσω

cars

Nio ET5 Touring: Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό στέισον παγκοσμίως

cars

Η Skoda συμβάλλει στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών

cars

Η Aether είναι η πιο ακριβή Pagani Zonda. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον…

cars

Από την κόλαση στον παράδεισο με τη σύγχρονη Alfa Romeo GTV GTA

cars