CARSNEWS
NEW MODELS

Πραγματικό θωρηκτό η G-Class της Mansory

Ακόμη και αν αυτός σχεδιάζει να σας επιτεθεί με σφαίρες, βλήματα και φλογοβόλα δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν είστε μέσα σε αυτή την G-Class. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται η Mansory, η γερμανική εταιρία αναβαθμίσεων που δραστηριοποιείται και στα θωρακισμένα αυτοκίνητα. Με την πρώτη ματιά αυτή η G-Class δεν διαφέρει και πολύ από το εμφατικό tuning που συνηθίζει.

Ωστόσο, το αμάξωμα έχει ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που μάλλον θυμίζει κάτι σαν μια βαριά πανοπλία που αντέχει ακόμη και στις πιο βαριές επιθέσεις. Και επειδή όλες αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν προσθέσει αρκετές εκατοντάδες κιλά το μηχανικό σύνολο έχει αναβαθμιστεί και αυτό ώστε να προσφέρει την δύναμη περίπου 800 αλόγων. Όχι μόνο για να κινείται ευέλικτα, αλλά και για να διαφεύγει στην περίπτωση καταδίωξης.

Η προδιαγραφή θωράκισης είναι VRAM4 ή VRAM7 και η ειδική βαφή προστατεύει από υψηλές θερμοκρασίες και φλόγες, τα κρύσταλλα είναι αλεξίσφαιρα και ότι άλλο προβλέπεται για ένα θωρακισμένο που σέβεται τον εαυτό του. Εννοείται πως στο εσωτερικό δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση σε κανένα θέμα άνεσης. Τουναντίον, το σαλόνι με τις ψηφιακές οθόνες δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και χλιδάτο πνιγμένο στο δέρμα και σε υλικά υπεράνω κριτικής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Toyota: Αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές η ηλεκτρική ενέργεια των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων για το 2019!

cars

Drift show με… Reliant Robin (Video)

cars

Η νέα Rolls Royce Ghost θα φέρει 100 κιλά ηχομονωτικά υλικά! (βίντεο)

cars

Αυτά είναι τα μυστικά πρωτότυπα της Bugatti!

cars

Πώς μπορείς να αγοράσεις Tesla στην Ελλάδα!

cars

Ποιος σπουδαίος 24άωρος αγώνας θα διαρκέσει… 25 ώρες;

cars

Οι Verstappen και Albon οδήγησαν τα πρωτότυπα της Aston Martin Valkyrie στο Silverstone (video)

cars

Στο New Hampshire είναι νόμιμο να οδηγείς ιπτάμενα αυτοκίνητα

cars

Το Triton Model H έχει 1.500 PS και 1.100 km αυτονομίας

cars