CARSNEWS
NEW MODELS

Πρεμιέρα για την πρώτη υβριδική Maserati στο Πεκίνο

Στελέχη της Maserati γνωστοποίησαν ότι η Ghibli Hybrid, δηλαδή η εκδοχή με υβριδικής διάταξης κινητήρα του μοντέλου, θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21-30 Απριλίου. Αυτή, θα είναι το πρώτο «βήμα» της ιταλικής εταιρείας προς τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου που ανακοινώθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο από τη FIAT Chrysler Automobiles.

Σύμφωνα με αυτό, ως το 2023 η Maserati θα παρουσιάσει 10 αμιγώς ηλεκτροκίνητα ή με υβριδική διάταξη κινητήρα μοντέλα, είτε καινούργια είτε επιπλέον εκδοχές ήδη υπαρχόντων στη γκάμα της. Ο Όμιλος FCA, στον οποία ανήκει η Maserati, έχει προγραμματίσει την επένδυση πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων των εταιρειών που τον αποτελούν και την αναβάθμιση των εργοστασίων του στην Ιταλία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Maserati θα παρουσιάσει τον Μάιο το καινούργιο sports car μοντέλο της (φωτογραφία επάνω), ενώ λίγο αργότερα θα παρουσιάσει τις επανασχεδιασμένες Quattroporte και Levante. Τέλος, το 2021 αναμένεται να παρουσιαστούν οι καινούργιες Granturismo και GranCabrio.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα ηλεκτρικά Audi συνοδεύονται από 7 χρόνια σέρβις!

cars

Απίστευτο! Μία στις δύο παραγγελίες για VW Up! στη Γερμανία είναι για το ηλεκτρικό!

cars

Οι Mercedes-AMG έχουν τη δυνατότητα του Emotion Start για την εκκίνηση

cars

Επιχείρηση φθηνά άλογα: Αυτοκίνητα που λατρέψαμε σε τιμή ευκαιρίας

cars

Έλλειψη μπαταριών και στάση παραγωγής για την Jaguar i-Pace

cars

Επετειακή έκδοση «Le Mans» για τη McLaren 720S

cars

Το Ford Mustang Mach-E έγινε…τραγούδι!

cars

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

cars

Η υπερυψωμένη C8 Corvette είναι αυτό που λέμε… διαστημική!

cars