CARSNEWS
NEW MODELS

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Honda Civic Type R

Η Honda πραγματοποίησε ένα δυναμικό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά αποκαλύπτοντας στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο την ανανεωμένη εκδοχή του εμβληματικού Civic Type R.

Όπως αφήνει να εννοηθεί η μια και μοναδική φωτογραφία που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας οι Ιάπωνες, η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου hatchback της Honda αποκτά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση των αεροδυναμικών του επιδόσεων.

Ο ανασχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα είναι ίσως το πιο ενδεικτικό δείγμα αυτής της προσπάθειας, ωστόσο, αλλαγές μπορεί να παρατηρήσει κανείς και μερικά εκατοστά ψηλότερα και ειδικότερα στην κεντρική εισαγωγή αέρα και στα φωτιστικά σώματα τα οποία υιοθετούν πλέον την τεχνολογία LED.

Παραμένει ακόμα άγνωστο αν το ανανεωμένο Honda Civic Type R φέρει αναβαθμίσεις και στα μηχανικά μέρη του οι οποίες αυξάνουν την απόδοση του δίλιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα του ή να προσαρμόζουν τους εκλυόμενους ρύπους στα νέα, αυστηρότερα πρότυπα.

Τον ίδιο δρόμο πάντως ακολούθησε και το Honda NSX, το οποίο πλέον θα προσφέρεται και στο χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα που «τίμησε» τόσο η πρώτη γενιά του αυτοκινήτου όσο και το S2000.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο πραγματικός λόγος που τα ηλεκτρικά είναι πιο ακριβά από τα θερμικά αυτοκίνητα

cars

Porsche 911 Turbo S τερματίζει στα 332 χλμ./ώρα (Video)

cars

Στην Ελλάδα το υβριδικό Fiat 500. Aπό 12.800 ευρώ

cars

Στα άδυτα του ανυπέρβλητου “Τυφώνα” της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

H Nissan αναθεωρεί τον παγκόσμιο σχεδιασμό της

cars

20.000 Bentley Bentayga σε τέσσερα χρόνια

cars

Η πρώτη Ferrari Testa Rossa J βρήκε το νέο της… σπίτι (photos)

cars

Άγιο είχαν: Και όμως βγήκαν ζωντανοί από αυτό το ΚΙΑ Soul (Video)

cars

Πρεμιέρα για την Ηλεκτροκίνηση στις 24 Αυγούστου

cars