CARSNEWS
F1 & RACES

Πρεμιέρα με το… σταγονόμετρο για τη Renault F1

Μετά τη Scuderia Ferrari και τη Red Bull Racing, η Renault έγινε η τρίτη ομάδα της Formula 1 που έκανε παρουσίαση ενόψει της νέας σεζόν.

Μόνο που σε αντίθεση με τους Ιταλούς που πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή εκδήλωση και την αυστριακή ομάδα που απλά έδειξε το νέο της μονοθέσιο διαδικτυακά, η Renault πραγματοποίησε παρουσίαση όπου έδειξε μόνο μερικές εικόνες του μονοθεσίου της κι αυτές χωρίς να αποκαλύπτουν την πλήρη μορφή του!

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο L’Atelier Renault, στο Champs-Elysees του Παρισιού, πράγμα που για πολλούς τονίζει τη στήριξη που εξακολουθεί να έχει το project από το Groupe Renault.

Παρόντες ήταν οι Daniel Ricciardo και Esteban Ocon που θα αποτελέσουν φέτος το οδηγικό δίδυμο της γαλλικής ομάδας, ο νέος τεχνικός διευθυντής σασί Pat Fry, ο επικεφαλής της ομάδας Cyril Abiteboul, ο υπεύθυνος λειτουργιών Marcin Budkowski αλλά και ειδικός σύμβουλος και πρεσβευτής της μάρκας, Alain Prost.

Όπως είπαμε παρουσιάστηκαν μόνο μέρη της Renault R.S.20 και μάλιστα στο μαύρο χρώμα το οποίο θα χρησιμοποιήσει στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα στην πίστα του Μονμελό, λίγο έξω από τη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας

Αποκάλυψη για τη Red Bull RB16

Αυτή είναι η νέα Ferrari SF1000 (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hamilton hopes upgrades will help Mercedes in Austin

cars

BETTING GUIDE: Who are the favourites as F1 returns to the United States for the second time this season?

cars

F1 GP Τουρκίας: Ταχύτερος και στο FP2 ο Verstappen

cars

Domenicali: Μεγαλύτερος ο αντίκτυπος της F1 στο Vegas από ότι του Super Bowl!

cars

Πρόγραμμα F1 GP Ιταλίας: Πού και τι ώρα θα δεις αγώνα

cars

How F1’s new team conservatism has already seen off one credible bid

cars

Μίκαελ Σουμάχερ: 10 χρόνια από το ατύχημα του Γερμανού «πιλότου» στις Γαλλικές Άλπεις – Η τελευταία ελπίδα και τα νέα στοιχεία που σοκάρουν

cars

Ράσελ: «Η νέα Mercedes δεν είναι ντίβα»

cars

«Καουμπόης» στο Τέξας ο Φερστάπεν – Κατέκτησε με άνεση το Sprint Race στο Όστιν!

cars