CARSNEWS
NEW MODELS

Προς πώληση η Aston Martin Rapid Station Wagon

Δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του σημερινού ιδιοκτήτη της φέροντας τη σχεδιαστική υπογραφή του φημισμένου οίκου Bertone, o οποίος και κλήθηκε να προσαρμόσει την καλλίγραμμη σιλουέτα ενός αυθεντικού coupe στα μέτρα και τα σταθμά ενός station wagon.

Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την έμπνευση του Βρετανού συλλέκτη του Barry Weir, ο οποίος 7 χρόνια από την «παγκόσμια πρώτη» του αυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αναζητά εναγωνίως έναν αγοραστή.

Η μετασκευασμένη Aston Martin Rapid κατασκευάστηκε παρόλα αυτά το 2009 κοστίζοντας στον Βρετανό περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος βρίσκεται ο V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων ο οποίος και αποδίδει 470 ίππους.

Παρά το μεγαλύτερο μήκος του αμαξώματος, το βάρος έχει διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα χάρη στη χρήση αλουμινίου συνεπώς και οι επιδόσεις του βρετανικού station wagon αναμένεται να είναι παρόμοιες με εκείνες της «συμβατικής» Aston Martin Rapid.

O Barry Weir έχει ήδη δεχθεί και έχει απορρίψει τρεις προτάσεις της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, συνεπώς πολύ δύσκολα θα δούμε τη μοναδική, στην κυριολεξία, Rapid Jet 2 2 να αλλάζει χέρια για λιγότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ares S Project: To alter ego της Corvette C8

cars

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά crossover της Toyota

cars

2020, μία σειρά επετείων για τους κινητήρες της Mercedes-Benz

cars

VW: Δεν χρειαζόμαστε άλλα SUV προς το παρόν

cars

Δίλιτρο και με 275 ίππους το καυτό Hyundai Kona N

cars

Δοκιμή νέο Ford Kuga 1.5 lt 150 PS: Ολοκληρωμένη πρόταση στα SUV!

cars

Nissan Qashqai: Όσα αξίζει να γνωρίζετε για την επόμενη γενιά του ιαπωνικού best seller

cars

H ιστορία πίσω από την θρυλική Alfa Romeo Spider

cars

Γιατί ο Κορωνοϊός βλάπτει… σοβαρά τα diesel αυτοκίνητα

cars