CARSNEWS
NEW MODELS

Προσομοίωση: Δείτε το Tesla Roadster να επιταχύνει στα 100 km/h σε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο

Μπορεί το πρώτο ηλεκτροκίνητο pickup στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας -γνωστό και ως Cybertruck– να αποτελεί το καμάρι του Elon Musk και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Tesla, ωστόσο, η Καλιφορνέζικη φίρμα εξελίσσει και άλλα βέλη για τη μελλοντική της φαρέτρα.

Ο λόγος για το Tesla Roadster, το οποίο είχε την τιμητική του στις τελευταίες δηλώσεις οι αναφορές του Elon Musk, με τον ιθύνοντα νου της καλιφορνέζικης φίρμας να επιβεβαιώνει ότι η δεύτερη γενιά του ηλεκτροκίνητου sportscar θα διαθέτει προωθητήρες.

Για την ακρίβεια, η δεύτερη γενιά του Tesla Roadster θα διαθέτει προωθητήρες συμπιεσμένου αέρα, οι οποίο θα κρύβονται πίσω από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και θα ενεργοποιούνται ώστε να βελτιώνονται περαιτέρω οι επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να προβούν σε εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το νέο Tesla Roadster θα σπάσει το φράγμα των δύο δευτερολέπτων στη διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα.

Υπερβολή θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, η οποία αποτυπώνεται στη ψηφιακή προσομοίωση που πραγματοποίησε ο μετρ του CGI, Slave Popovski, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τη εντυπωσιακή, ομολογουμένως, στο μαγικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων απ’ όπου και προέρχεται το video που ακολουθεί.

This is how fast 1.1 seconds 0 – 60mph take off should look like with Space X package thrusters on the Tesla Roadster. Computer worked out physics and then visualised in a render animation. Not sure how much gas but threw the effect in anyway. Enjoy @elonmusk#tesla#spacexpic.twitter.com/VzMukQPT2E

— ??s?odo? ???lS (@Pslavi) June 23, 2020

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αμερικάνος καταχράστηκε κονδύλια του Κορωνοϊού για να πάρει Lamborghini

cars

Με 450 ίππους το νέο Audi RS3;

cars

Τίτλοι τέλους για τις Mercedes-Benz S-Class coupe και convertible

cars

O Koenigsegg αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για την CC850 των 1.400 PS (video)

cars

Δείτε αεροσκάφος να προσγειώνεται και να τυλίγεται στις φλόγες (Video)

cars

Ψηφιακά σκιάδια από την Bosch (video)

cars

Μάχη Alfa Romeo Giulia GTA εναντίον Quadrifoglio για τα σκήπτρα της κορυφαίας Ιταλίδας (video)

cars

Η σκοτεινή BMW X7 Dark Shadow είναι για 600 τυχερούς

cars

Ο Bottas πήρε την pole position στο Silvestone

cars