CARSNEWS
NEW MODELS

Προ των πυλών η Bugatti Chiron Roadster των 10 εκατ. δολαρίων

Τα roadster πάντοτε είχαν το δικό τους κοινό, το οποίο τις περισσότερες φορές ήταν διατεθειμένο να διαθέσει το κάτι παραπάνω ώστε να αποκτήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση της Bugatti Chiron Roadster, ένα one off μοντέλο, το οποίο οι Γάλλοι πρόκειται να κατασκευάσουν με σκοπό να αποτελέσει μέρος μιας ούτως ή άλλως εξεζητημένης ιδιωτικής συλλογής.

Η Chiron δεν είχε την ευκαιρία στο παρελθόν να αποκτήσει μια «ανοιχτή» εκδοχή παρά το πλήθος των ειδικών εκδόσεων που απέκτησε στο πέρασμα του χρόνου.

Αν και εφόσον, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Bugatti να αφαιρεί τη σταθερή-μεταλλική οροφή από τις προδιαγραφές της, τότε σύντομα η Veyron Grand Sport πρόκειται σύντομα να αποκτήσει διάδοχο.

Και ενώ μια… συμβατική Bugatti Chiron κοστίζει περίπου 3 εκατομμύριο δολάρια, το roadster το οποίο θα δημιουργηθεί αξιοποιώντας την κληρονομιά της θα κοστίσει στον άγνωστο για την ώρα ιδιοκτήτη του περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το ποσό ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο, αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι η επίσης μοναδική Bugatti La Voiture Noir πωλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ρεκόρ ταχύτητας από την ηλεκτροκίνητη Corvette GXE (Video)

cars

Τί γίνεται όταν βάλεις πέντε διαφορετικά καύσιμα μαζί στο αυτοκίνητό σου; (Video)

cars

Γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ μια “γυναικεία” Ferrari

cars

Τι θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στις 27 Μαΐου;

cars

H BMW διευρύνει τη γκάμα των diesel κινητήρων με ήπια υβριδικά σύνολα

cars

Οι Maserati Ghibli και Quattroporte αποκτούν καρδιά από Ferrari

cars

Η Tesla υποχρεώνεται να κλείσει το εργοστάσιό της στο Freemont

cars

Από 14.180 ευρώ το υγραεριοκίνητο Dacia Duster LPG

cars

Η Nissan αναβάλλει το κλείσιμο του εργοστασίου στη Βαρκελώνη

cars