CARSNEWS
NEW MODELS

Προ των πυλών τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Jeep

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι έτοιμη να περάσει η Jeep, ενσωματώνοντας στην ήδη γνωστή γκάμα των μοντέλων της plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Η αρχή θα γίνει από την Έκθεση Ηλεκτρονικών και Καταναλωτικών Αγαθών του Las Vegas, οπού οι πρώτες plug-in υβριδικές προτάσεις της αμερικανικής φίρμας θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους.

Από την… υβδριδοποίηση δεν πρόκειται να εξαιρεθεί ούτε το Jeep Wrangler, το οποίο αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ολοένα και αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων.

Όλες οι plug-in υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της Jeep θα φέρουν τα διακριτικά “4xe” γεγονός που μαρτυρά ότι το σύστημα τετρακίνησης θα διαμορφώνεται με τη συμβολή του ηλεκτροκινητήρα ο οποίος και θα κινεί τον έναν από τους δύο άξονες.

Η διάθεση των πρώτων plug-in υβριδικών μοντέλων της Jeep αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2020 ενώ μέχρι και το 2022 όλες οι προτάσεις της αμερικανικής φίρμας θα διαθέτουν τουλάχιστον μία έκδοση που θα μπαίνει στην πρίζα.

Την αρχή, πάντως, θα κάνουν τα Wrangler, Compass και Renegade οι προδιαγραφές των οποίων θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Seat Ateca

cars

Εγκρίθηκε η δημιουργία προσωρινών δρόμων ήπιας κυκλοφορίας

cars

Αυτό είναι το ελληνικό Lada Niva που έχει τρελάνει τον πλανήτη

cars

Δοκιμάζουμε το Nissan Micra 1.0 IG-T 100 PS

cars

Όφελος έως 10.000 ευρώ για την αγορά νέου Jeep

cars

H SSC θα κατασκευάσει και ένα μικρότερο hypercar

cars

Στον «πάγο» διατηρεί η Volkswagen την επένδυση για το εργοστάσιο στην Τουρκία

cars

To Peugeot RCZ που θα θέλαμε

cars

Αναβολή και βλέπουμε για το ηλεκτρικό Hummer

cars