CARSNEWS
NEW MODELS

Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)

Προτού κοπάσει ο ενθουσιασμός για την έναρξη παραγωγής του μικρού και τηρουμένων των αναλογιών προσιτού crossover της Tesla, οι πρώτες αναφορές για τα κατασκευαστικά προβλήματα που εμφανίζει το πολυδιαφημισμένο Model Y έρχονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Όσοι λοιπόν θεώρησαν ότι τα ζητήματα αξιοπιστίας και ποιότητας των αυτοκινήτων της Tesla ανήκουν στο παρελθόν διαψεύδονται από τις εκτεταμένες ατέλειες που παρουσιάζει το χρώμα αμαξώματος.

Δυσχρωμίες, γρατζουνιές, κόκκοι σκόνης που απαιτούν τη βαφή των επιφανειών ακόμα και υπολείμματα μπογιάς στις άκρες των επιφανειών του αμαξώματος.

Στα παραπάνω προσθέστε το… απρόβλεπτο πάχος των αρμών, τα αποτυπώματα των τεχνικών της αμερικανικής φίρμας στην λευκή εσωτερική επένδυση της οροφής του αυτοκινήτου, τις αστοχίες που παρουσιάζει η επένδυση στα σκιάδια του οδηγού και του συνοδηγού και η προχειρότητα στη συναρμολόγηση διαφόρων τμημάτων του εσωτερικού.

Το ολοκαίνουργιο Tesla Model Y με μόλις 36 μίλια στο οδόμετρό του κατέληξε στους… ειδικούς. Και όταν λέμε ειδικούς δεν εννοούμε τα επίσημα σημεία service της αμερικανικής φίρμας αλλά μια εταιρεία που ειδικεύεται στο detailing αυτοκινήτων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η FCA αναστέλλει την παραγωγή της ως τις 27 Μαρτίου

cars

To Ineos Grenadier είναι το alter ego του κλασικού Land Rover Defender

cars

Citroen Ami for All: Η πρωτοποριακή λύση για ΑμεΑ

cars

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Ανέβηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar – Δείτε αναλυτικά τα ποσά

cars

Η 90ή pole position του Lewis Hamilton στην Ουγγαρία

cars

To SEAT Ibiza γίνεται ηλεκτρικό το 2026

cars

BMW: Τα επόμενης γενιάς PHEV θα έχουν μεγαλύτερη αυτονομία

cars

Ό,τι αξίζει να γνωρίζετε για το νέο Citroen C4 (Video)

cars

Forza Street: To παιχνίδι αντίδοτο στην καραντίνα έρχεται στο κινητό σου (Video)

cars