CARSNEWS
NEW MODELS

Πωλήσεις ρεκόρ για την BMW M

Αύξηση της τάξης του 32,2% σημείωσαν οι πωλήσεις των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της BMW το 2019 ξεπερνώντας τις 135.000 μονάδες.

Ειδικότερα, οι 135.829 μονάδες που διέθεσε την προηγούμενη χρονιά η BMW M αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για τη βαυαρική φίρμα και συγκεκριμένα για το M Division που εξειδικεύεται στην παραγωγή μοντέλων υψηλών επιδόσεων.

H πωλήσεις της BMW M στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έφτασαν το 2019 τις 44.442 μονάδες ενώ δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τις προτάσεις υψηλών επιδόσεων των Βαυαρών ήταν η Γερμανία με 26.110 μονάδες. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποία κατεγράφησαν 17.688 πωλήσεις.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση του M Division και στην Ελβετία καθώς το 22% των που πωλήθηκαν το 2019 έφεραν την υπογραφή του.

Η σημερινή γκάμα της BMW είναι πλουσιότερη από ποτέ, ενώ μέσα στο 2020 θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με την προσθήκη νέων μοντέλων όπως η νέα γενιά των BMW M3 και BMW M4 Coupe.

Εκτός των άλλων, το 2019 διατέθηκαν σχεδόν ένα εκατομμύρια αυτοκίνητα που έφεραν το εξοπλιστικό πακέτο M Sport Package, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Μεγαλύτερη του 50% ήταν η αύξηση των πωλήσεων των εξοπλιστικών στοιχείων του BMW Individual, τα οποία και αποτελούν την κορυφαία έκφραση πολυτέλειας στην γκάμα των Βαυαρών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Για όλα φταίει το… safety car!

cars

Νέο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μοτοσικλετιστή

cars

Αυτό το Juke με τα 700 άλογα δεν είναι αθώο και δεν το κρύβει καθόλου

cars

Η Mercedes S-Class θα έγραφε ιστορία με έναν 8-λιτρο W18!

cars

Πέρασαν και… δεν ακούμπησαν από τη Formula 1!

cars

Η ΒMW γίνεται η ίδια βελτιωτής της σειράς 8

cars

Οδήγησε για μία ώρα το Tesla Model 3

cars

Ο Luca de Meo νέος CEO της Renault

cars

Από τα 399 ευρώ ο φορτιστής ID Wallbox της Volkswagen

cars