CARSNEWS
NEW MODELS

Πωλείται μία σπάνια Bugatti Chiron Sport Noire

Η Bugatti είχε ανακοινώσει τις πολύ περιορισμένες σε παραγωγή εκδόσεις Sport Edition Noire Élégance και Noire Sportive τον περσινό Δεκέμβριο. Μάλιστα το σύνολο και των δύο εκδόσεων δεν ξεπερνά τις 20 και τον Φεβρουάριο μόλις η Bugatti ανακοίνωσε το πρώτο αυτοκίνητο της εν λόγω σειράς και την υπ’ αριθμόν 250 Chiron που έχει κατασκευαστεί.

Όπως μπορείτε να δείτε οι διαφορές εντοπίζονται σε διάφορα σημεία του αμαξώματος με κάρμπον λεπτομέρειες. Επίσης, υπάρχουν διαφορετικές δαγκάνες φρένων, νέας σχεδίασης τροχοί, καλλιγραφικά λογότυπα και ανθρακί ματ βαφή. H συγκεκριμένη Bugatti έκδοσης Sport Noire διατίθεται προς πώλησης από την πλατφόρμα Hollman International στην Γερμανία.

Στο κοντέρ το αυτοκίνητα έχει «γράψει» μόλις 50 km και ο ιδιοκτήτης της ζητά 4.022.0000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως ο τύπος ζητά περίπου ένα εκατομμύριο παραπάνω από ότι την αγόρασε. Σε αυτό το σημείο θεωρώ πως είναι ανεπίτρεπτο από την Bugatti να μην υπάρχει μια ρήτρα (π.χ. απαγόρευσης πώλησης σε λιγότερο από ένα χρόνο) ώστε να αποφεύγονται καιροσκόποι που αποσκοπούν στο «easy money».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lamborghini που σταμάτησε τον χρόνο

cars

Αποκλειστικό: Η τιμή της νέας Skoda Octavia στην ιταλική αγορά

cars

Στέλνοντας ένα αμάξι στο διάστημα, με δυναμίτη… (βίντεο)

cars

Ένταλμα σύλληψης για την Carole Ghosn

cars

Οδηγοί προσοχή: Έρχεται κακοκαιρία την Παρασκευή

cars

Η Κίνα θα επιτρέπει περισσότερα υβριδικά οχήματα

cars

Το e-GO Life είναι ηλεκτρικό και γερμανικό

cars

Τεχνολογίες αεροπλάνων που “κρύβει” το αυτοκίνητό σας (Μέρος 1ο)

cars

Δείτε την απίστευτη επιτάχυνση μιας Porsche Taycan Turbo S (Video)

cars