CARSNEWS
NEW MODELS

Πωλείται μία Mercedes-Βenz λιμουζίνα-αγροτικό

Μπορεί με την X-Class η Mercedes να εντυπωσίασε τα πλήθη στην χώρα μας (αν και το μοντέλο δεν είχε και την καλύτερη τύχη στην πορεία), όμως αυτό εδώ το δημιούργημα είναι σίγουρα αυτό που έχουν κατά νου οι περισσότεροι όταν μιλούν για αγροτικό της Mercedes.

Πρόκειται για μία ιδιοκατασκευή από ντίλερ της εταιρίας κάπου στην Ατλάντα, ο οποίος πήρε μία E320 του 2000 και πάνω της κυριολεκτικά… οργίασε.

Όπως βλέπουμε διατήρησε το κανονικό αμάξωμα της λιμουζίνας, χωρίς να την “κόψει” στην μέση και απλά μεγάλωσε το πλαίσιο με προσθήκες κατά 74 ολόκληρους πόντους.

Πίσω από το σαλόνι της Ε δημιούργησε μία πολυτελή καρότσα, με γυαλισμένο ατσάλι και γυαλιστερό ατσαλένιο κάλυμμα στο δάπεδο. Μικρές αλλαγές χρειάστηκαν να γίνουν στο αμάξωμα της Mercedes στην ένωση με την καρότσα, και το τελικό αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ερασιτεχνικό δείχνει.

Το χαμηλωμένο αυτό pick-up διαθέτει όπως βλέπουμε όλες τις ανέσεις μιας κανονικής Ε του 2000, εφοδιασμένο με όλα όσα είχε εκείνη την εποχή το τεχνολογικό καλάθι της εταιρίας, ενώ προστέθηκαν και άλλα συστήματα, πιο σύγχρονα στην πορεία. Τα πίσω καθίσματα είναι δύο χωριστά, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες.

Ο κινητήρας είναι ο κλασικός V6 των 3,2 λίτρων και έχει στο οδόμετρο κοντά στα 35.000 χιλιόμετρα. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εμφανισιακά αλλά και μηχανικά, γι’ αυτό αναμένεται να πιάσει και καλή τιμή στην δημοπρασία που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2020.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το επόμενο Fiat Tipo στο κατόπι του Qashqai!

cars

Δεν υπάρχει αυτό το καταπληκτικό RS7-R με την υπογραφή της ABT

cars

Οδηγούμε τα Subaru Forester e-Boxer και XV e-Boxer

cars

Απεβίωσε ο Yoshihiko Matsuo, σχεδιαστής του Datsun 240Z

cars

Δοκιμάζουμε το σπορτίφ Renault Clio R.S. Line TCe 130 EDC

cars

Δοκιμάζουμε το ταχύτατο crossover Tesla Model Y

cars

Πώς θα περιγράφατε σε ένα πεντάχρονο την οδήγηση ενός μονοθεσίου; (video)

cars

Η Toyota Corolla μετασχηματίζεται σε crossover!

cars

Πόσα δις δολάρια κερδίζει την εβδομάδα ο Elon Musk ;

cars