CARSNEWS
NEW MODELS

Πωλητήριο στη διπλοκάμπινη Mercedes E-Class

 Ακόμα κι αν τα διπλοκάμπινα pick-up δεν ανήκουν στα ενδιαφέροντά σας, η ιδέα απόκτησης της σπανιότερης Mercedes-Benz E-Class αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο.

Πρόκειται για τη μοναδική στην κυριολεξία E-Class που δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος Mansory, ο οποίος και μετέτρεψε τη station wagon εκδοχή της γερμανικής μπερλίνας σε ένα τυπικό pick-up.

H Ε320 του 2000 (W210) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα διπλοκάμπινο αλλά και μια από μια αυθεντική Mercedes, συνδυάζοντας τις δυνατότητες φόρτωσης που προσφέρει ένα pick-up με την πολυτέλεια μιας premium κατασκευή.

Για να υπηρετήσει τον νέο της ρόλο, η Mercedes-Benz E-Class αύξησε το συνολικό της μήκος κατά 74 εκατοστά και απέκτησε τα απαραίτητα για ένα pick-up στοιχεία εξοπλισμού.

Με μόλις 32.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της και τον V6 κινητήρα των 3,2 λίτρων να χαίρει άκρας υγείας, η Mercedes-Benz E-Class της Mansory προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο για τους υποψήφιους αγοραστές της, ο οποίο θα χρειαστούν να εκταμιεύσουν το ποσό των 69.500 δολαρίων ώστε να προσθέσουν στη συλλογή τους το μοναδικό pick-up.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά crossover της Toyota

cars

Tι θα λέγατε αν αντί για κλήση η Τροχαία σας έδινε 100 ευρώ; (Video)

cars

Γιατί η Williams δεν έγινε κι αυτή… ρέπλικα της Mercedes;

cars

O κορωνοϊός “χτύπησε” και την Lotus Evija

cars

Επιτέλους η Aston Martin Valkyrie σε δοκιμές στον δρόμο!

cars

Επισπεύδεται η παρουσίαση των νέων Toyota GT86 και Subaru BRZ

cars

Μία βόλτα στην πίστα με τις νέες BMW M3 και Μ4 (βίντεο)

cars

H Ferrari Purosangue θα ακολουθεί το στυλ της Roma

cars

Πότε χρειαζόμαστε τα χειμερινά ελαστικά; (Video)

cars