CARSNEWS
NEW MODELS

Πωλούνται σκίτσα μοντέλων της FCA για φιλανθρωπικό σκοπό

Τα σκίτσα αφορούν σε συγκεκριμένα μοντέλα των εταιρειών που απαρτίζουν τη FIAT Chrysler Automobiles και περιλαμβάνουν τόσο επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα. To Abarth 595, η Alfa Romeo Giulia GTAm, το ηλεκτροκίνητο FIAT 500, τα επαγγελματικά μοντέλα της FIAT, το αρχέτυπο Jeep Willys και η θρυλική Lancia Delta Integrale περιλαμβάνονται σε αυτά.

Τα 136 σκίτσα δημιουργήθηκαν από τους σχεδιαστές του Centro Stile της FCA και διατίθενται προς πώληση στην τιμή των 20 ευρώ έκαστο, μέσω διαδικτύου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο οργανισμό «Save the Children» που φροντίζει για την εκπαίδευση παιδιών στην Ιταλία.

Ο κ. Klaus Busse, επικεφαλής του Σχεδιαστικού Κέντρου του Ομίλου δήλωσε σχετικά: «Η σχεδίαση δεν αφορά μόνο στο πώς θα κατασκευαστεί και το τι θα αντιπροσωπεύει ένα αυτοκίνητο. Έχει να κάνει και με τα συναισθήματα που αυτό θα δημιουργεί. Αυτός είναι ο λόγος που επηρεάζει μια ευαίσθητη χορδή σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Για εμάς που έχουμε κάνει τη σχεδίαση επάγγελμα, η δημιουργία ενός υπέροχου σκίτσου είναι ένας ικανός τρόπος επικοινωνίας. Έχοντας ως αφετηρία κάποιες γραμμές, θέλουμε να εμπνεόμαστε και να μοιραζόμαστε τη δημιουργία μας με τους φίλους των εταιρειών μας αλλά και με αυτούς που επιθυμούν να συνεισφέρουν για το μέλλον των παιδιών που τώρα ζουν δύσκολες στιγμές».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Jeep παρουσιάζει το πρώτο τρέιλερ παντός εδάφους – Εμπνευσμένο από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ

cars

Παραδόθηκε το υπ΄ αριθμόν 500.000 Nissan Leaf

cars

Πατέντα για νέο παρμπρίζ στη Ford Mustang

cars

Τροχαία Αττικής: Μεθυσμένοι και με το κινητό στο χέρι οι Έλληνες οδηγοί!

cars

Nissan Magnite: To Qashqai «τσέπης» ήρθε για να μείνει

cars

Για πόσα εκατομμύρια θα αλλάξει χέρια αυτή η Chevrolet Corvette L88 Convertible;

cars

Γιατί ο όμιλος VW κόβει τα μοντέλα φυσικού αερίου;

cars

Δοκιμάζουμε στην πίστα την Mercedes-AMG C63 S Coupe (Video)

cars

Το νέο Peugeot 2008 ήρθε στη χώρα μας με τιμή από 19.900 ευρώ

cars