CARSNEWS
NEW MODELS

Πόσα εκατομμύρια αξίζει σήμερα η Supercar Blondie;

Γεννήθηκε στη μακρινή Αυστραλία το ακόμα πιο μακρινό 1985 αν και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στο Dubai στο οποίο και δραστηριοποιείται ως δημοσιογράφος, influencer και YouTuber.

Ο λόγος για την Alexandra Mary Hirschi, κατά κόσμο Supercar Blondie η οποία κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, παρουσιάζοντας σε όλους τους κοινούς θνητούς υπεραυτοκίνητα.

Σε ηλικία 35 ετών η Supercar Blondie διαθέτει 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι που διατηρεί το YouTube, ενώ αν προσθέσει κανείς τους ακόλουθους σε facebook και Instagram, τότε ο αριθμός αυτός αυξάνεται στα 20 εκατομμύρια.

Οι συνολικές θεάσεις των videos που η Supercar Blondie έχει δημοσιεύσει στο YouTube έχουν ήδη ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια,  καθώς σπάνια μια παραγωγή μένα κάτω από το όριο του 1 εκατομμυρίου προβολών.

Κι αν τα παραπάνω νούμερα δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν για την αξία της, σημειώστε ότι η 35χρονη Αυστραλή έχει ήδη προσθέσει στο ενεργητικό της πλήθος διακρίσεων, σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές διεθνούς κύρους τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Top Gear.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για την αξία της Supercar Blondie στο χρηματιστήριο των Social Media; Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, τα ημερήσια έσοδα της Alexandra Mary Hirschi μόνο από τις προβολές των videos στο YouTube ανέρχονται σε 2.500 δολάρια.

Αν πολλαπλασιάσετε το ποσό αυτό επί 30, τότε το νούμερο που θα έχετε μπροστά σας θα είναι το μηνιαίοβασικό εισόδημα της 35χρονης Αυστραλής το οποίο αγγίζει τα 75.000 δολάρια.

Σε περίπτωση πάλι που τα 900.000 δολάρια ετησίως σάς ακούγονται λίγα για κάποιον που παρουσιάζει supercars με τον τρόπο που τα παρουσιάζει η εντυπωσιακή σε εμφάνιση «ξανθιά», τότε θα πρέπει να συνυπολογίσετε το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα videos δεν προκύπτουν αυθόρμητα αλλά κατά παραγγελία και με το ανάλογο, φυσικά, τίμημα.

Ίσως όλα αυτά να εξηγούν πώς μία καλλίγραμμη ξανθιά από την Αυστραλία έχει πρόσβαση στα ισχυρότερα και πλέον εξεζητημένα supercars του πλανήτη αλλά και το πώς έχει προσθέσει αρκετά από αυτά στην προσωπική της συλλογή.

Ειδικοί, μάλιστα, υπολογίζουν ότι η αξία της supercar blondie τη δεδομένη χρονική στιγμή ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια δολάρια και θα συνεχίζει να αυξάνεται όσο περισσότεροι ακόλουθοι προστίθενται στους λογαριασμού που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο ο θησαυρός είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ξανθός!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Vettel: «Δε μετανιώνω τίποτα, χαρούμενος και περήφανος που δούλεψα με την Aston Martin»

cars

To Hankook Ventus S1 EVO 3: Κορυφαίος χειρισμός σε οχήματα υψηλών επιδόσεων

cars

Στο κυνήγι της Tesla η VW

cars

F1: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αγώνες τον Ιανουάριο του 2021!

cars

Η διαφήμιση που ντρόπιασε την VW (Video)

cars

Μπαμπάς… στα 90 – Μπαίνει στο βιβλίο Guinness ο Bernie Ecclestone!

cars

Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει Audi RS1

cars

Μία Porsche 935 στο Pikes Peak (βίντεο)

cars

«Θα ξαναδούμε τον Michael Schumacher»

cars