CARSNEWS
NEW MODELS

Πόσο γρήγορα πουλήθηκαν τα σπέσιαλ Honda Civic Type R στον Καναδά;

Το ότι το Honda Civic Type-R έχει πολλούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο είναι γνωστό, ενώ από ότι φαίνεται οι πιο φανατικοί είναι αυτοί στον Καναδά. Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Μα από το χρόνο μέσα στον οποίο πουλήθηκαν όλα τα Civic Type R Limited Edition που είχε εξασφαλίσει η αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα.

Καταρχήν η ειδική αυτή έκδοση του κορυφαίου Civic είναι διαθέσιμη σε κίτρινο χρώμα με μαύρη οροφή και μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες. Επίσης έχει υποβληθεί σε δίαιτα χάνοντας μέρος του ηχομονωτικού του υλικού καθώς και τους πίσω αεραγωγούς που αφαίρεσαν 12,7 kg, ενώ οι νέες ζάντες της BBS αφαίρεσαν άλλα 8,167.

Παράλληλα έχουν γίνει αναβαθμίσεις τόσο στην ανάρτηση όσο και στα φρένα, μαζί με όλες φυσικά τις αλλαγές του μοντέλου για το 2020, ενώ στο εσωτερικό της σπέσιαλ έκδοσης υπάρχει τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα και ένα επιλογέας με ακόμα πιο μικρές διαδρομές. Ο turbo των 2.000 cc εξακολουθεί να αποδίδει 310 PS και 400 Nm και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στον Καναδά λοιπόν ήταν συνολικά διαθέσιμα 100 Honda Civic Type R Limited Edition, τα οποία η εταιρεία αποφάσισε να τα πουλήσει μέσω ενός online portal, χωρίς μάλιστα να έχει ανακοινώσει την τελική τιμή παρά μόνο πως χρειαζόταν μια προκαταβολή ύψους 1.000 δολαρίων. Και τα 100 είχαν πουληθεί μέσα σε μόλις 4 λεπτά της ώρας…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι σας θυμίζει το κινεζικό ΟRA Good CAT;

cars

Citroen: Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια

cars

Το AT32 είναι το πιο «τούμπανο» Nissan Navara που κυκλοφορεί

cars

Δύσκολες ώρες για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λόγω επιδημίας

cars

Το νέο Mokka θα εγκαινιάσει το καινούργιο πρόσωπο της Opel

cars

Η Kia ετοιμάζει μικρό ηλεκτρικό για να χτυπήσει το Citroen Ami!

cars

Ανανέωση για το Kia Rio

cars

Το ιταλικό υβριδικό Wrangler είναι εδώ!

cars

Πώς διέφυγε ο Carlos Ghosn

cars