CARSNEWS
NEW MODELS

Πόσο ελκυστικό είναι το «γυμνό» VW Golf;

Μπορεί το σχέδιο της VW να δημιουργήσει μια… Lite έκδοση του Golf με σκοπό να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό να εγκαταλείφτηκε πολύ πριν υλοποιηθεί, ωστόσο, η ιδέα ενός προσιτού μικρομεσαίου hatchback από το Wolfsburg δεν έπαψε ποτέ να είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Θα συμφωνήσουμε όλοι ότι δεν έχουμε συνηθίσει προτάσεις οι οποίες κινούνται στις παρυφές premium κατηγοριών να χαρακτηρίζεται από την εξοπλιστική ένδεια του εικονιζόμενου VW Golf, με μια γενναία έκπτωση στην τιμή του αυτοκινήτου δεν θα ήταν λίγοι εκείνοι που θα παρέβλεπαν την απουσία βασικών εξοπλιστικών στοιχείων.

Οι τροχοί των 15 ιντσών με τα διακοσμητικά τάσια κάνουν την αρχή, δηλώνοντας τον προσανατολισμό της απολύτως βασικής έκδοσης του νέου VW Golf, η οποία στη γερμανική αγορά πωλείται κανονικά.

Κατά τ’  άλλα στο VW Golf των σχεδόν 20.000 ευρώ θα συναντήσει κανείς  στοιχεία όπως ο αυτόματος κλιματισμός, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και τις προηγμένες  εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, το χωρητικότητας 1,0 λίτρου TSI μοτέρ αποδίδει στην προκειμένη  περίπτωση 90 ίππους, γεγονός το οποίο ελάχιστα μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα  και τη  συνέπεια του αυτοκινήτου στην άσφαλτο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Ken Block στο τιμόνι της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E (Video)

cars

To Skoda Enyaq iV δίχως ίχνος καμουφλάζ

cars

Οδηγός στις ΗΠΑ επιλέγει το COV1D19 για αριθμό κυκλοφορίας!

cars

Αισθητική ανανέωση για το Ford GT

cars

Βουτιά στα παγωμένα νερά του ιαπωνικού αρχιπελάγους για 37 αυτοκίνητα

cars

«Ελαστικές» ζάντες από την Michelin και την Maxion Wheels (Video)

cars

Αυτή η Ferrari σε πάει παντού!

cars

Έτσι «έκλεισε» το deal με τη Volkswagen που θα κάνει τη Θάσο smart island!

cars

WRC: Στο… παρκ φερμέ Πορτογαλία και Ιταλία

cars