CARSNEWS
NEW MODELS

Πόσο κοστίζει το whisky της Aston Martin;

Έναν νέο τρόπο να ικανοποιήσει το ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό της βρήκε η Aston Martin, εγκαταλείποντας -έστω και προσωρινά- τα εκθαμβωτικά τετράτροχα για χάρη ενός single malt whisky.

Για την ακρίβεια όχι οποιοδήποτε whisky αλλά εκείνου που παράγει από το 1779 μέχρι σήμερα σε ένα αποστακτήριο στις δυτικές ακτές της Σκωτίας.

Πρόκειται για το αποστακτήριο της Bowmore το οποίο και εφοδίασε την Aston Martin με ένα single malt whisky 56 ετών, αντάξιο της φήμης και της ιστορίας των δύο εταιρειών.

Η Aston Martin φρόντισε για τα υπόλοιπα, δημιουργώντας το απαραίτητο… περιβάλλον για να φιλοξενήσει το whisky της Bowmore και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των πελατών της, οι οποίοι δεν θα χάσουν μάλλον την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους τη συγκεκριμένη φιάλη.

Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Όχι γιατί κάθε φιάλη θα κοστίζει μια μικρή περιουσία, ήτοι 55.000 ευρώ, αλλά γιατί θα παραχθούν μόλις 25 τεμάχια.

Μόλις 25 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συγκεκριμένο whisky της Bowmore τοποθετημένο σε μπουκάλι της Aston Martin, το οποίο πέρα από το έμβλημα της βρετανικής φίρμας, “περικλείεται” και από ένα πιστόνι.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan Leaf: O ηγέτης της ηλεκτροκίνησης

cars

To νέο Seat Leon στην Ελλάδα. Tιμές και εξοπλισμός

cars

Έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό Panda της Garage Italia

cars

Το νέο, καυτό SUV του Χρυσού Τεντόγλου

cars

Nissan: Έτοιμη να παράγει μαζικά τμημάτα από ανθρακονήματα (βίντεο)

cars

Το Toyota GR Yaris ζεσταίνει τις μηχανές του στο Goodwood (Video)

cars

Εκτός προγράμματος η Νέα Ζηλανδία, πιέζει η Toyota για την Ιαπωνία

cars

Η σύγχρονη Lamborghini Miura καίει καρδιές

cars

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην αυτοκινητοβιομηχανία τη δεκαετία που πέρασε

cars