CARSNEWS
NEW MODELS

Πότε θα δούμε το ανανεωμένο VW Polo;

Τo VW Polo είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία του και έχοντας μια πολυδιάστατη γκάμα αφού πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου διαθέτει και φυσικού αερίου. Και όσο σύγχρονη εμφάνιση και αν διαθέτει πλέον το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει για να φτάσει και να δούμε την facelift εκδοχή του.

Η οποία λογικά θα εναρμονίζεται με το νέο σχεδιαστικό πρότυπο του νέου Golf, όπως μπορούμε να δούμε και από ένα σχετικό rendering που μας δίνει η μετρ στην επεξεργασία εικόνας brazilautomotive. Και λογικά θα υπάρχουν ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προβολείς και μια νέα μάσκα που θα έχει μία παρόμοια μίνιμαλ αλλά μοντέρνα άποψη όπως στο Golf.

Πέρα από τις εξωτερικές αλλαγές και το φρεσκάρισμα αναμένονται αλλαγές και στο εσωτερικό όπου θα υπάρχει ένα νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων με αναβαθμισμένη οθόνη. Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα γίνει ακόμη πιο πλήρης από την βασική έκδοση, ενώ οι χώροι θα παραμείνουν απαράλλαχτοι.

Όπως και η γκάμα κινητήρων εκτός και αν η VW μας επιφυλάσσει κάποια μεγαλύτερη δόση εξηλεκτρισμού με κάποιο mild hybrid χιλιάρη TSI δίνοντας και την απάντηση απέναντι στην Ford με τους ήπια υβριδικούς Ecoboost.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εσύ, με ποιο μονοθέσιο F1 της Mercedes ταυτίζεσαι;

cars

H Volkswagen στρέφεται στα SUV αντί των Minivan

cars

Απέσυρε την έφεση εναντίον της FIA η Racing Point

cars

Elon Musk: Πιθανή η εμπορική αποτυχία του Tesla Cybertruck

cars

Κίνητρα για ηλεκτροκίνηση: Πόσο μειώνονται οι τιμές των ηλεκτρικών έπειτα από την επιδότηση

cars

Aυτή είναι η πιο πρωτοποριακή Mercedes που κατασκευάστηκε ποτέ (video)

cars

Χωρίς οροφή, χωρίς όριο: Η Bugatti W16 Mistral Roadster «πιάνει» 420 km/h

cars

Νέο σημείο πώλησης Mazda στη Λαμία

cars

Ο V8 των 7,3 lt της Ford μπορεί να μπει σχεδόν παντού

cars