CARSNEWS
NEW MODELS

Πώς η ΑΒΤ “πούσαρε” το RS7-R στους 740 ίππους με επιδόσεις supercar!

H ΑΒΤ είναι ο βασικός επίσημος βελτιωτής των Audi στην Ευρώπη έχοντας κατά καιρούς επιδείξει πολλές ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με το RS7 και το πρώτο πακέτο που προσφέρει η ABT για την ναυαρχίδα στην γκάμα των Sportback.

Ξεκινώντας κάτω από το καπό ο twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 lt έχει πλέον ανέβει σε άλογα τα οποία φτάνουν τα 740 και η ροπή τα 920 Nm. Ο βελτιωτής δεν αναφέρει κάτι για τις επιδόσεις αλλά το απλό RS7 με τα 600 PS και 800 Nm ολοκληρώνει την διαδικασία του 0-100 km/h σε μόλις 3,6 sec με τελική στα 305 km/h, σύμφωνα με την Audi. Οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιες υποθέσεις…

Κατά τα υπόλοιπα το tuning της ABT δεν έχει να πει τίποτε λιγότερο από αυτά που βλέπετε. Η γκρι ειδική μεταλλική βαφή με το τελικό σπρέι φινιρίσματος τονίζεται από τις κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και από το εσωτερικό των τροχών 22 ιντσών. Τα splitter και γενικότερα τα αεροδυναμικά βοηθήματα «βγάζουν μάτια» ενώ πίσω υπάρχουν διπλές απολήξεις.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η παραμικρή λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, μέχρι και το σπέσιαλ κάλυμμα του κινητήρα, ενώ η ΑΒΤ δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου το ανθρακόνημα. Το οποίο απαντάται και σε διάφορα μέρη του εσωτερικού με τις πολύ όμορφες επενδύσεις και την αλκαντάρα να ντύνει το τιμόνι και τα καθίσματα. Τέλος να πούμε πως η ABT έχει προγραμματίσει την βελτίωση 125 όλων και όλων RS7-R.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πολύ carbon και αστείρευτη δύναμη – Έρχεται το «αβυσσαλέο κτήνος» της Praga (video)

cars

To Jesko Absolut είναι το ταχύτερο Koenigsegg

cars

Πέντε αυτοκίνητα που θα λατρεύαμε ως cabrio

cars

Πρώτο αποκαλυπτικό teaser για το νέο Mitsubishi L200 (+video)

cars

Ντεμπούτο για την ηλεκτρική Lancia Delta Integrale στο rallycross

cars

Ηλεκτροκίνητο Ford Transit εντός του 2021

cars

Νέο Hyundai Tucson: Με 290 ίππους και αφοπλιστική εμφάνιση

cars

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: από τα 400V στα 800V

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Δ

cars