CARSNEWS
NEW MODELS

Πώς θα ήταν κάποια γνωστά αυτοκίνητα αν τα έφτιαχνε ο Musk;

Η παρουσία και το σχέδιο του Cybertruck της Tesla έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στην αυτοκινητοβιομηχανία, με αρκετούς να έχουν ενθουσιαστεί με αυτή την ιδέα των τετραγωνισμένων επιφανειών και άλλους να το θεωρούν ένα εντελώς παιδικό σχέδιο χωρίς καμία αισθητική. Πάντως το κοινό δείχνει να το επικροτεί, καθώς οι παραγγελίες έχουν φθάσει σε απίστευτα νούμερα.

Η σχεδίασή του έχει δημιουργήσει και ένα κύμα αντιγραφών ή ακόμα και διακωμώδησης των μεγάλων επιφανειών και των ευθειών γραμμών, με αποτέλεσμα να έχει χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες παραλλαγές σε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η φουτουριστική προσέγγιση του ηλεκτρικού pick up της Tesla έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους σχεδιαστές, ένας εκ των οποίων με την επωνυμία Car Design 101 αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Να φτιάξει μερικά αυτοκίνητα με τον τρόπο του Cybertruck.

Στις εικόνες που παραθέτουμε βλέπουμε μερικά γνωστά αυτοκίνητα, όπως το VW Beetle, την Βugatti Veyron, το Range Rover Evoque, το Mini, και την Jaguar F-Type.

Η ιδέα έχει αρκετή πλάκα, μιας και μοιάζει να έχουν μετατραπεί όλα τα αυτοκίνητα με τα υπέροχα σχέδια σε παιδικά παιχνίδια χειροτεχνίας. Η ουσία όμως πίσω από όλα αυτά είναι ότι ο Musk και το Cybertruck έχουν καταφέρει αυτό που ζητούσαν: όλοι να μιλούν για αυτό και πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι να έχουν καταθέσει παραγγελίες. Και αυτό δεν μπορεί να του το παραγνωρίσει κανείς.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών

cars

Οι νέες τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Ελληνικής αγοράς

cars

Ράλλυ Ιαπωνίας – 3η Μέρα (1ο loop): Παραμένει μπροστά ο Evans, σταμάτησε ο Rovanpera

cars

Στην Hyundai το εργοστάσιο της GM στη Ρωσία

cars

Μπορούν τα αυτόνομης οδήγησης οχήματα να μειώσουν δραματικά τα ατυχήματα;

cars

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα μεταφοράς

cars

Στην Ελλάδα τα ηλεκτροκίνητα van της Mercedes- Τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά

cars

Η Mercedes G-Class μετασχηματίζεται σε pickup και εντυπωσιάζει

cars

Το pick-up των ονείρων σας δια χειρός Mercedes και Mansory

cars