CARSNEWS
NEW MODELS

Πώς θα μοιάζει η νέα BMW X1;

Η ημέρα που η δεύτερη γενιά της BMW X1 πρόκειται να αντικατασταθεί δεν βρίσκεται πολύ μακριά, μιας και το βαυαρικό SUV βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μισό του κύκλου ζωής της. Ανανεωμένο και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο να την τοποθετεί στην ανατέλλουσα εποχή της ηλεκτροκίνησης, η BMW X1 ακολούθησε με απόλυτη τα σχεδιαστικά και ποιοτικά πρότυπα των μεγαλύτερων SUV της βαυαρικής φίρμας.

Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και στο μέλλον, καθώς τα πρώτα renderings του γερμανικού crossover «φωτογραφίζουν» μια πρόταση που επενδύει στα σχεδιαστικά στοιχεία των σημερινών X3 και X5.

Με αυτόν τον τρόπο η τρίτη κατά σειρά γενιά της BMW X1, φιλοδοξεί να ενισχύσει τον premium χαρακτήρα της και το ανάστημά της, αφήνοντας πίσω της το κάπως μουδιασμένο -σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον- ξεκίνημα.

Αν και είναι νωρίς ώστε να μιλήσουμε για τα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου που αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα, θα αποτελέσει έκπληξη αν η επόμενη γενιά της BMW X1 δεν θα διαθέτει στην γκάμα της μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Με πρόσφατο, μάλιστα, το παράδειγμα της BMW iX3, η νέα BMW X1 θα μπορούσε να υιοθετήσει σχεδόν αυτούσιο το σύστημα κίνησης ενός SUV το οποίο στην ηλεκτροκίνητη εκδοχή του θα διατίθεται ως αποκλειστικά δικίνητο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σπάνια Ford Mustang γλίτωσε από του… δάσους τα δόντια

cars

Η BMW Σειρά 4 Coupe με περίσσευμα θυρών και γοητείας

cars

Συνεργασία της McLaren με την Gulf Oil International

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Δ

cars

Απίστευτο: Έκανε δώρο στην έγκυο γυναίκα του αυτή την BMW X6 M (Video)

cars

Volkswagen e-Golf και ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Ράλλυ Ιαπωνίας – 4η Μέρα: Έπεσε η αυλαία με νικητή τον Thierry Neuville

cars

Αναβολή όλων των αγώνων αυτοκινήτου εξαιτίας του κορονοϊού

cars

Έτσι θα είναι η coupe έκδοση του VW Tiguan

cars