CARSNEWS
NEW MODELS

Πώς να «μεταμορφώσετε» το Toyota MR2 σας σε… supercar! (video)

Τόσα χρόνια έχουμε δει πολλά απίστευτα βίντεο. Ειδικά στον τομέα των μετατροπών, η φαντασία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων δεν σταματά πουθενά. Κι είναι κανόνας ότι για κάθε ευφάνταστο ιδιοκτήτη, υπάρχει πάντα ένας μηχανικός, ο οποίος θα φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη αποστολή.

Εκεί όπου υπάρχει ένα… θεματάκι είναι στον τομέα των αισθητικών βελτιώσεων των αυτοκινήτων. Πολλές φορές η επιθυμία για κάτι πιο «διαφορετικό» από τα συνηθισμένα, «φλερτάρει» επικίνδυνα με το αντιαισθητικό, για να μην πούμε με το… κιτς!

Στην Ταϊλάνδη, όμως, ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου απλά το… τερμάτισε! Χρησιμοποιώντας ως βάση μεταχειρισμένα Toyota MR2 τρίτης γενιάς (η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1999 κι ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2007, ενώ στην Ιαπωνία και γενικά στην νοτιοανατολική Ασία κυκλοφορούσε ως MR-S), δημιουργεί ορισμένα εξωπραγματικά αυτοκίνητα!

Δίχως υπερβολή, ο συγκεκριμένος μηχανικός μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο καθενός για απόκτηση ενός supercar! Έστω και… κατ’ όψιν! Μόνο που χρειάζεται προσοχή, διότι όταν βλέπεις στο εσωτερικό τιμόνι από Porsche και απ’ έξω το αυτοκίνητό σου μοιάζει με Ferrari, υπάρχει κίνδυνος να σε… κράξουν!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δίλιτρο και με 275 ίππους το καυτό Hyundai Kona N

cars

Τα σχεδιαστικά προβλήματα των αυτόνομων αυτοκινήτων

cars

To Genesis G80 είναι η Mercedes της Κορέας!

cars

Formula 1 2020: Το πρωτάθλημα ξεκινά, όλες οι λεπτομέρειες

cars

Κόκκινο… φως για το νέο Ford Focus RS!

cars

Τι θα κάνει η Volkswagen με τα μικρότερα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα;

cars

Plug-in υβριδική έκδοση με 220 PS για την X2

cars

Εξαρθρώθηκε σπείρα με ειδίκευση στα πολυτελή αυτοκίνητα

cars

Η Opel αποκτά δικό της εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών

cars