CARSNEWS
NEW MODELS

Πώς να φτιάξεις έναν κινητήρα Porsche στο σαλόνι σου (Video)

Αν είστε λάτρεις των Porsche -και γιατί να μην ήσαστε άλλωστε- αλλά και του μοντελισμού τότε η κατασκευή ενός κινητήρα της γερμανικής φίρμα αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να περάσετε δημιουργικά της ατελείωτες ώρες του εγκλεισμού σας στο σπίτι.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα από τα κιτ της Franzis -κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο- και όλη την επιδεξιότητά σας ώστε να αποκτήσετε ένα υπό κλίμακα αντίγραφο ενός εκ των κινητήρων που χρησιμοποίησε η Porsche στο παρελθόν.

Τα κιτ μοντελισμού που έχουν δημιουργηθεί από την Franzis προσφέρουν τη δυνατότητα συναρμολόγησης του τετρακύλινδρου κινητήρα της Porsche 550 Spyder και της 356 σε κλίμακα 1:3, όπως και του εξακύλινδρου μοτέρ της πρώτης Porsche 911 σε κλίμακα 1:4.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο κινητήρες διαθέτουν κινούμενα μέρη, για τη συναρμολόγησή τους δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις παρά μόνον να ακολουθήσει κανείς πιστά τις αναλυτικές οδηγίες που συνοδεύουν το κιτ της Franzis.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος, το εξακύλινδρο μοτέρ προσφέρεται σε γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης αγαθών έναντι 145 ευρώ, ενώ ο τετρακύλινδρος κινητήρας έναντι 160 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θα κατασκευαστεί η Aston Martin V12 Speedster

cars

Τι νέο έχει η Bentley για την Bentayga;

cars

Ηλεκτροκίνητη νέα AC Cobra!

cars

Ένα Toyota Yaris χωρίς οροφή

cars

Ένα Mini John Cooper Works για το δρόμο, με γεύση από GP

cars

Το pick-up των ονείρων σας δια χειρός Mercedes και Mansory

cars

Η VW θα πρέπει να επιλέξει μια μάρκα της θα αναλάβει τα φθηνά ηλεκτρικά

cars

Γι’ αυτό το μοναδικό Mini Classic που κοστίζει 100.000 δολάρια χρειάστηκαν 1.000 ώρες εξέλιξης!

cars

Stellantis: Με τρεις πλατφόρμες για τα ηλεκτρικά μοντέλα της συμμαχίας

cars