CARSNEWS
AUTONEWS

Ράλλυ Ακρόπολις: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η κορυφαία «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς»

Την ύψιστη διάκριση στην ετήσια απονομή των Sports Marketing Awards καθώς και άλλα βραβεία απέσπασε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Με αθλητικούς όρους, το Ράλλυ Ακρόπολις πέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς» κατακτώντας τον για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing, που διοργανώνει η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias.

Η διοργάνωση του 2022, με highlight την υπερειδική διαδρομή του αγώνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και τρεις ημέρες με τους αστέρες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA να «μάχονται» στα ελληνικά βουνά, απέσπασε τη μέγιστη διάκριση στα Sports Marketing Awards, ακριβώς όπως και έναν χρόνο νωρίτερα.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική κορυφαία διάκριση του αγώνα, ο οποίος αυτήν την χρονιά ξεχώρισε και σε ένα νέο πεδίο. Ο λόγος για τα Green Brand Awards, που προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την αναγνώριση σημαντικών επιτευγμάτων, με το Ακρόπολις (που το περασμένο φθινόπωρο απέσπασε από τη FIA την ανώτατη περιβαλλοντική πιστοποίηση Τριών Αστέρων) να «φεύγει» από τη σχετική εκδήλωση με το «Χρυσό» στην κατηγορία Green Sports, ως διεθνές παράδειγμα περιβαλλοντικά βιώσιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνολικά… στην τροπαιοθήκη του αγώνα προστέθηκαν ακόμα δύο βραβεία, το «Χρυσό» ως η καλύτερη διοργάνωση Motorsports, καθώς και το «Ασημένιο» στην κατηγορία Καλύτερο Αθλητικό Περιεχόμενο, για τη σειρά podcast «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις by Betsson», που φιλοξενήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πλατφόρμα pod.gr.

Για τα βραβεία Sports Marketing, που απονεμήθηκαν για έκτη φορά, την ευθύνη αξιολόγησης έχει μια κριτική επιτροπή με προέδρους τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη και Πρόεδρο του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη, Παραολυμπιονίκη και κάτοχο 20+ μεταλλίων, και μέλη στελέχη σημαντικών εταιρειών της αγοράς.

Ανάλογα, μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη εταιρειών της αγοράς, με πρόεδρο την Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Σκαναβή, επιφορτίζεται με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα Green Brand Awards.

Related Articles

Κύπρος: Δεύτερο πλοίο φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια είναι έτοιμο για άμεση αναχώρηση από το λιμάνι της Λάρνακας

cars

Η Red Bull τα έστησε: Κόντρα ενός αυτοκινήτου F1, μια μηχανής MotoGP και δύο αυτοκινήτων ράλι

cars

Προβληματισμός στην Audi για τα TT και R8.

cars

Η Lotus ετοιμάζει comeback με νέο μοντέλο και υβριδικό V6.

cars

Νέα Mercedes-Benz GLA. Έρχεται στις 11 Δεκεμβρίου με λίγο από “G” μέσα της.

cars

Η Mini σε τροχιά επιτυχίας το 2023

cars

Μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Επέκταση με επενδύσεις στην Ευρώπη

cars

Η πρώτη πόλη που δημιουργεί δίκτυο για ιπτάμενα ταξί – Κούρσα για τις μεταφορές του μέλλοντος

cars

Στις 23 Φεβρουαρίου και η νέα Mercedes-Benz C-Class.

cars