CARSNEWS
NEW MODELS

Ρεκόρ δεκαετίας για την Peugeot στην Ελλάδα

Συνέχεια στην ανοδική πορεία της δίνει η Peugeot, με τα μοντέλα της να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οδηγούς με τον συναισθηματικό σχεδιασμό τους, την τεχνολογία αιχμής, την ασφάλεια και την οικονομία τους.

Το 2019 η διάσημη γαλλική φίρμα έκανε νέο ρεκόρ 10ετίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά με 9.829 ταξινομήσεις, μία εντυπωσιακή αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Ακόμα σημαντικότερα, η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot, ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτήν της ελληνικής αγοράς που το 2019 βελτίωσε τη θέση της κατά 10,4%. Για την Peugeot στην Ελλάδα, η περσινή επίδοση στις πωλήσεις, αποτελεί μεγάλη επιβράβευση από τους οδηγούς αλλά και ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή.

Με συνεχείς επενδύσεις ακόμα και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η Peugeot στην Ελλάδα, κατάφερε να ανανεώσει πλήρως το δίκτυό της, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, δυναμικό αλλά και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες της, στο οποίο απολαμβάνουν εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου αλλά και πλήρη υποστήριξη πριν και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους.

Με την ισχύ που προσφέρουν στην Peugeot τα πολυβραβευμένα αυτοκίνητα της και με αιχμή του δόρατος τα ολοκαίνουργια Peugeot 208, Peugeot 2008 και το εξολοκλήρου

ηλεκτρικό Peugeot e-208, η γαλλική μάρκα ξεκινά το 2020 με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να φτάσει στην κορυφή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Volkswagen θέλει αντίπαλο δέος για το Tesla Roadster

cars

Τα Audi SQ7 και SQ8 έχουν νέο κινητήρα με περισσότερα από 500 PS

cars

Αυτή είναι η σωστή Toyota Supra!

cars

Η Jeep λέει ότι ένα ηλεκτρικό Wrangler θα ήταν καλύτερο εκτός δρόμου

cars

Tαξιδεύουμε στην μαγευτική Ιρλανδία με ένα με Ford Focus Active EcoBlue 1.5 120PS

cars

H Rimac έφτιαξε και δεύτερη γραμμή παραγωγής για τα πρωτότυπα του C_Two rIMCA

cars

Tesla Model Y: Ανανεωμένο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών

cars

Οδηγός «φόρτωσε» με 400.000 km ένα Honda Civic του 2022

cars

Αυτή η Jaguar E-Type δεν είναι μόνο άριστα αναπαλαιωμένη, είναι και «φτιαγμένη»

cars