CARSNEWS
NEW MODELS

Σας αρέσει το νέο Nissan 400Z;

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να μας δείχνουν το νέο 400Z. Ωστόσο, σε ένα teaser βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Nissan διακρίνεται σε σκούρο φόντο το περίγραμμα του νέου σπορ μοντέλου. Πάνω σε αυτή τη φιγούρα βασίστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Lerouge που μας δίνει μια καλύτερη προσέγγιση.

Όπως μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος υιοθετεί μια πιο απέριττη άποψη με το καπό να βουτά προς τα εμπρός και τη νέα μάσκα. Οι προβολείς όπως και το χαμήλωμα της οροφής προς τα πίσω μας παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες. Άλλωστε η Nissan έχει πει πως το νέο 400Z θα έχει σχεδιαστικές καταβολές από τα 240Z και 280Z.

Όσο για το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα πιθανότατα θα υπάρχει ένας τρίλιτρος V6. Το μοτέρ αυτό θα αποτελέσει μία αναβαθμισμένη εκδοχή του twin-turbo που χρησιμοποιείται ήδη από την Infiniti και ίσως να υπάρξει και κάποιου είδους εξηλεκτρισμός. Ως μια γνήσια σπορ κατασκευή το 400Ζ θα προσφέρεται τόσο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη όσο και με χειροκίνητο έξι σχέσεων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το κεντρομήχανο Hyundai RM19

cars

Το Genesis GV80 έχει ένα σούπερ πίνακα οργάνων

cars

Kia: Μild hybrid τεχνολογία για το ανανεωμένο Stonic

cars

H McLaren Senna πέτυχε ανεπίσημο ρεκόρ στο Hockenheim

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Porsche Taycan γίνεται στάχτη σε γκαράζ

cars

F1: Μπακού και… βλέπουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος!

cars

Αυτό το Τoyota Prius είναι diesel και πισωκίνητο! (Video)

cars

Jeep Compass με όφελος μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ

cars